Kulcsszó keresés /


'A modellkedés nagyon jól megalapozta az életrevalóságomat és a munkához való hozzáállásomat' - Interjú Tóth Kinga Zoéval

  • 2019. december 11.

Tóth Kinga Zoé 2018-ban lett az Anna bál szépe, így kulturális nagykövetként egy évig képviselhette Balatonfüredet. Tinédzser korában olyan ismert márkák modellje volt, mint a Dior vagy a Calzedonia, manapság pedig a Glamour Marketing ügynökség hostess- és modellközvetítés divíziójának a vezetője. Erről a kívülről csillogónak tűnő, ám mégis nagyon kemény tempót diktáló világról kérdeztük.

olvass tovább

Grammy Glamour - 10 ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 16.

Tegnap zajlott a zenei világ legrangosabb díjátadó eseménye, a Grammy-gála. Az est legtöbbször díjazott előadói Taylor Swift és Kendrick Lamar voltak, de Bruno Mars, Justin Bieber és Meghan Trainor is vihetett haza szobrocskát. Mi viszont most a ruhákat pontoztuk, nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

8 Star Wars karakter, akik mehetnének a kifutóra

  • 2016. január 21.

A mexikói divatillusztrátor, Guillermo Meraz nagy Star Wars rajongóként kifutóra álmodta a kedvenc filmkarakterek jelmezeit a legendás moziból. Neked melyik jön be a legjobban? Egy kis glamour Chewbacca vagy a fényes lakk Darth Vader rucija?

olvass tovább

New York-i tündérmesék

  • 2014. december 28.

Ha nincs még eleged a karácsonyi felhajtásból, tégy velünk egy virtuális sétát New York utcáin! A divatváros luxusboltjait leginkább a vintage glamour, és a tündérmesék világa jellemzi. A végeredmény pedig lélegzetelállítóan gyönyörű! És most még csak fel sem kell állnod a pihe-puha karosszékből, hogy megcsodálhasd a mesés kirakatokat.

olvass tovább

Lélek és glamour

  • 2013. július 20.

Bemutatták a Thomas Sabo őszi/téli kollekciójának legújabb kedvenceit! Kampányarcuk a brit modell, Poppy Delevingne a Vogue magazin szerint Párizstól Londonig a világ egyik legjobban öltözött nője, aki családi hátterének köszönhetően a legrangosabb társasági körökben is járatos. A fiatal, divat orientált nők egész generációjának példaképe, hiszen öltözéke mindig sikkes, hiteles és az adott alkalomnak megfelelő. A divat és a filmiparban való folyamatos jelenlétének köszönhetően a méltán népszerű és különleges ezüst ékszereket forgalmazó Thomas Sabo is felkérte, hogy mutassa be legújabb kollekcióját…

olvass tovább

Motel Glamour

  • 2013. április 21.

Az áprilisi brazíl Vogue a csábos ajkú Rosie Huntington Whiteley-t tette címlapra, és milyen jól tette. Az országúti motelek hangulatát a glamour csillogó világával vegyítették. A két ellenpont rendkívül jól megfér egymás mellett. A pompa bearanyozza a poros enteriőr hangulatát, no meg maga Rosie is.

olvass tovább

Tű és glamour

  • 2013. március 13.

''Most tényleg sajnálnom kellene? Téged, aki percenként tízezer dollárt keresett a nagy büdös semmiért? Hatalmas lehetőség volt a kezedben, de te elszúrtad. Én csak egy vidéki fruska voltam, aki azokat a divatlapokat vette, amelyekről te mosolyogtál, és közben arról ábrándoztam, hogy bárcsak olyan lennék én is, mint amilyen te vagy.''

olvass tovább