Kulcsszó keresés /


'Igazi terápia volt könyvet írni a Forma1-es élményeimről' – Megjelent Szujó Zoltán első könyve

  • 2022. március 24.

Szujó Zoltánt 18 év, megszámlálhatatlan személyes emlék, és megannyi szédületes utazás köti a száguldó cirkuszhoz. A F1 magyar hangja, - aki ott volt Michael Schumacher visszavonulásánál, aki egyedüliként ülhetett Ralf Schumacher kórházi ágyánál - a napokban mutatta be első, Öveket bekapcsolni! Történetek a boxutcából című könyvét, amelyhez a Forma-1 nagyhatalmú ura, Bernie Ecclestone írt személyes hangvételű előszót.

olvass tovább

Az Ecclestone lány másik élete

  • 2014. november 28.

A Forma 1 mogul leánya, Tamara Ecclestone egészen intim környezetben mutatta meg az anyaság szépségeit. Reggeli kávézás közben, a saját otthonukban lévő étkezőasztalnál készítették róla a legújabb fotósorozatot, miközben épp kisbabáját, Sophiát táplálja. A korábbi partykirálynő egészen másmilyen életet él, ám a nyilvánosságot ezúttal sem zárja ki abból. Tekintsétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

A Formula-1 királynője

  • 2013. március 13.

Kevés nőt áldott meg a sors azzal, hogy beleszülessen a pénz és a luxus világába, még kevesebb az, akinek külső adottságai és belső igénye is megvan ahhoz, hogy éljen az ilyen Istenadta lehetőséggel. Tamara Ecclestone, a híres Bernie Ecclestone és a horvát Armani modell, Slavica lánya ezen kevesek közé tartozik.

olvass tovább