Kulcsszó keresés /


Hogyan éljünk a mának?

Olykor úgy tekintünk az életünkre, mint egy soha véget nem érő utazásra, amelynek minden percéből ki kell nyernünk a boldogság, az élvezet, a szerelem minden létező formáját. Kicsit engedünk a dolce vita érzésnek, az édes életnek, az élvezetek hajszolásának, és nem gondolunk a holnapra, mert a jelent akarjuk a végtelenségig kifacsarni.

olvass tovább

Az igazi dolce vita - Nápoly, Capri

Nápoly: Ahol a férfiak mosolyognak. A szemedbe néznek, Csodálnak. Kedvesek. Olykor felkiáltanak: Sophia Loren! Téged ez nem érdekel? Ugyan már! Szerintem éhezünk erre. Hiányoljuk ezt a fajta Férfit. Persze, nem árt, ha mindezt merjük megengedni, és első körben: megvágyni!

olvass tovább

Vastaps a milánói Scalaban

  • 2016. február 03.

Az olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana Alta Moda nevű kollekcióját hétvégén mutatták be a milánói Scalaban. A Puccini operákból (egész pontosan a Pillangókisasszonyból, Toscaból és a Turandotból) inspirálódott ruhaköltemények hatalmas sikert arattak. Álló ováció fogadta a bemutató végét, amikor kisétált Dolce és Gabbana. Nézzétek meg nálunk a teljes kollekciót!

olvass tovább

5 kedvenc video az őszi Fashion Week-ről

  • 2014. október 09.

Hogy mennyire imádjuk végigmustrálni a legújabb kollekciók kreálmányait, az nem kérdés. Az viszont már annál inkább az, hogy melyik a legkedvencebbek, hiszen rengeteg ütős divatbemutatóval rukkolnak elő a divatházak. Az első helyen szinte mindig Gaultier végez, most sem történt ez másként. De imádjuk a Chanel és a Dolce & Gabbana show-it is.

olvass tovább

Dolce Vita II.

  • 2014. február 21.

Mindenki számára egyértelmű kell, hogy legyen, a cukorfogyasztás káros, veszélyes az egészségre nézve. Romolo, természetgyógyász a múlt század elején így említette a cukrot, hogy a három fehér méreg csoportjába tartozik és a zacskókra nyugodtan rátehetnék a halálfejét. Nem azonnal, hanem lassan, de biztosan pusztítanak. A három fehér méreg: fehér cukor, fehér liszt, konyhasó! Azt mondta " most indult el az emberiség egészségének hanyatlása" és milyen igaza volt.

olvass tovább

Dolce Vita I.

  • 2014. február 20.

"A cukor egy teljesen halott anyag. Mesterségesen előállított, finomított kivonat csak kalorikus értéke van. A szervezetbe jutva elrabolja a már birtokolt tápanyagokat. Akik cukrot fogyasztanak, alkoholisták, anélkül, hogy tudnának róla." Dr. Shelton. Tulajdonképpen Dr. Shelton mindent elmondott tömören a cukorról, azért én bővebben kifejteném, hogy miért is alkoholisták a cukorfogyasztók, hol vannak a rejtett cukrok és milyen alternatívái vannak, amelyekkel édesíthetjük az "ételünket - életünket".

olvass tovább

Ókori Görögország ihlette Dolce&Gabbana kollekció

  • 2014. január 21.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana 2014-es tavaszi, nyári gyermek kollekciója az ókori görög kultúra hangulatában jelenik meg. Görög templomok, ión oszlopok, romos amfiteátrumok, régi pénzérmék jelennek meg nyomatként. Fantasztikus alakítás, a régmúlt találkozik a jelennel. Az extravagáns divattervező páros most is nagy hangsúlyt fektetett az anyagra, kézzel festett mintákkal rukkolt elő.

olvass tovább

A napfény íze

  • 2013. május 05.

Virágminták, szalmakalap és tengerpart. Igazi dolce vita és hamisítatlan, hatvanas évekbeli képek egy lenyűgöző divatanyagban. Ugye milyen pompásak ezek a Dolce&Gabbana, Ralph Lauren és Dior ruhák?

olvass tovább

Jézuskás táska, szentképes platform

  • 2013. február 28.

Az olaszok hisznek Istenben. Domenico Dolce és Stefano Gabbana legalábbis biztosan. Egyszer nem tudtunk elmenni emellett a zseniális kollekció mellett, most alaposan átválogattuk a mennyei kiegészítőket és lábbeliket. A bankszámlánk legnagyobb sajnálatára, mindegyik tetszett. Idén márciusban pedig meg is keresztelkedünk.

olvass tovább

Monica Belucci hangos, nagy családja

  • 2013. február 07.

Rajta kívül senki más nem lehet a megtestesült olasz mamma, legalábbis Dolce és Gabbana háza táján. Olasz életérzésről, dolce vitáról, napsütésről, tengerpartról, nyárról – így a tél vége felé – röviden.

olvass tovább