Kulcsszó keresés /


Olasz meló formulával

  • 2019. március 11.

A 2019-es versenyszezonban először nem hazai pályán tette meg az első köröket a Gender Racing Team, hanem az olasz Adria International Raceway-t vették célba az első tesztekhez, ahol a GRT minden versenyzői generációja képviseltette magát.

olvass tovább

Adriana Lima legszebb pillanatai a kifutón

  • 2018. november 13.

Adriana Lima idén lépett utoljára a Victoria's Secret kifutójára. Ennek oka az, hogy úgy döntött visszavonul. És mi sem lenne szebb befejezése ennek, mint egy utolsó Victoria's Secret show. A modell 2001-ben debütált először az angyalok között, és azóta is töretlenül lépkedett végig gyakorlatilag minden évben a kifutón. Lássunk néhány ikonikus pillanatot tőle.

olvass tovább

Barlangba vájt, gyönyörű panorámás étterem az olasz riviérán

  • 2016. február 08.

Van romantikusabb egy gyertyafényes vacsoránál a tengerparton? Mi sem gondoltuk volna, hogy a válasz lehet igenlő, amíg a dél-olasz Polignano a Mare nevezetű településen meg nem nyitott a barlangoldalba vájt Grotta Palazzese hotel és étterem, káprázatos kilátással az Adriai-tengerre. Szemet gyönyörködtető képek következnek!

olvass tovább

Isten éltessen Adriana Lima!

  • 2015. június 12.

Sötét haj, kreol bőr, igéző tekintet – Adriana Lima kétségkívül egyike a világ leggyönyörűbb nőinek. És valószínűleg a legszerencsésebbeknek és legsikeresebbeknek is. A brazil bombázó ma ünnepli 33. születésnapját.

olvass tovább

Csodálatos gyermekképek

  • 2015. április 24.

Mesébe illő fotósorozat néhány gyermekről, akik szívesen játszanak a szabadban, és hihetetlenül aranyosak! Adrian McDonald zseniális képei következnek!

olvass tovább

Szabadnapos a szívem, gyere velem!

Mentünk az Adriára, és a Szalai Évát bömböltetted az úton, azt képzelted, én vagyok a dalból a nő. Boldog voltál, hogy melletted ültem, és éppen úgy viselkedtél, mint egy kisgyerek, aki megkapta a hőn áhított villanyvonatot.

olvass tovább

Adriana Lima amazon lett

  • 2013. augusztus 27.

Az AMAzon Beverages három csodás brazil modellt kért fel, hogy reklámozza amazóniai összetevőkből készített italaikat. Russel James, a Victoria's Secret fotósának kamerája elé állva valódi amazonokká válnak a gyönyörű manökenek.

olvass tovább

Miu Miujság?

  • 2013. július 08.

A Miu Miu ezen kollekciója egyébként is kedvencünk. Kicsit olyan, mintha visszaemlékezhetnénk a Váratlan utazásra, hisz a gyerekkorunkból ismert sorozat jellegzetes alakjainak ruháira hajaz Miuccia Prada kollekciója. A modellek közt pedig Adriana Lima és Georgia May Jagger foglal helyet. Nincs is több kérdésünk. Enjoy!

olvass tovább