Kulcsszó keresés /


3+1 tipp, mit hozhatsz ki a fahéjból (és a fahéj belőled!)

  • 2020. november 29.

Fahéjas csiga, kávé fahéjszórással és fahéjas gyertya. Gondolhatnánk, hogy ezzel kimaxoltuk az illatos fűszer minden felhasználási módját, de szerintünk a fahéjból sosem elég. Bár az előbb említettek, plusz a mézeskalács, forralt bor, almás pite és társaik is kulcsszereplői az év végének, sok más lehetőséget is tartogat számodra a fahéj, hogy még ünnepibbé varázsolhasd az adventi időszakot. Fűszerezd fel vele a mindennapokat, hiszen akár sós ételnek, frissítő italnak és lakáskelléknek egyaránt extravagáns eleme lehet. Lássuk a lehetőségeket!

olvass tovább

Már nem kérlek, hogy maradj mellettem

  • 2020. november 29.

Elfáradtam! Nem tudok tovább azért harcolni, hogy meggyőzzelek. Hogy folyamatosan biztosítsalak arról, jó döntés mellettem maradni. És ha igazán őszinte akarok lenni, talán kissé durván fog hangzani, de meguntam. Meguntam a folytonos harcot...

olvass tovább

Aki mellette voltam

Amikor őszinte szerelemmel érzünk a párunk iránt, akkor megkapjuk a szerelem egy érdekes kis csodáját. Elkezdjük másként látni magunkat, egyre jobban megismerjük a szerelmünk oldalán az eddig tán rejtett, vagy csak észre nem vett tulajdonságainkat.

olvass tovább

Mikor kell kilépni a kapcsolatból?

  • 2020. november 25.

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés honnan tudhatom, hogy mikor jött el az idő ahhoz, hogy kilépjek a kapcsolatból. Hogy mikor mondjál le a házasságodról, a következőket ajánlom. Ha a válás erkölcsileg szempont számodra, akkor mielőtt ezen az úton haladnál, próbáld meg először legalább egy évig.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a fahéjat

  • 2020. november 25.

A fahéj igen népszerű fűszer, legtöbben az almás pite, a kávé vagy forró csoki ízesítéséhez használják, pedig ennél sokoldalúbb fűszer, és az egészségre gyakorolt hatása miatt különösen ajánlott a rendszeresen fogyasztása. Persze nem kell minden étkezésünkbe beleerőltetni, és erőszakosan rászórni a tojásrántottára is, de érdemes szemmagasságban tartani a polcon.

olvass tovább