Kulcsszó keresés /


Az okos lányok nem vetkőznek az első randin

Meddig kell várni az első szenvedélyes összebújásig? Mennyi randi kell a szexhez? Van- e értelme és jelentősége a „mágikus ötösnek”, vagyis minimum öt randi kell, és máris ledobhatjuk ruháinkat és gátlásainkat? Egyáltalán van-e optimális ideje annak, hogy a csókok, és a közös élmények után mikor jutunk el a hálószobáig?

olvass tovább

Egy férfi a visszautasítást nem kudarcként éli meg, hanem kihívásként

Ki mondja meg, hogy mikor történjen az első szerelmes összebújás? Senki. Erre nem létezik sem írott, sem íratlan alapelv, mint ahogyan a szex és a szerelem sem működik előre megírt szabálykönyvek szerint. Társat találni azonban nem egyszerű feladat. Igazgyöngyöt találni manapság az aranymosásnál is nehezebb, és aprólékosabb munka, ezért sokan fel is adják idejekorán, megelégednek a hamis imitációkkal.

olvass tovább

Top10: filmek összebújós őszi estékre

A hűvös ősz egészen hirtelen köszöntött be, azonban semmi okunk nem lehet panaszra, hiszen eljött az összebújós, bekuckózós esték ideje, amelyekhez tökéletes választás lehet egy puha pléd, egy nagy bögre forró tea és egy jó film. Azért, hogy az utóbbiakban semmi esetre se legyen hiány, most összeállítottunk egy listát olyan alkotásokkal, amelyeket szerintünk mindenképpen érdemes lehet megnézni ebben az évszakban.

olvass tovább

15 film összebújós őszi estékre

Egy meleg, puha pléd, egy bögre forró ital, valaki, akit nagyon szeretsz, és egy jó film. Szerintünk ezek egy tökéletes őszi este összetevői, és bár az első hárommal sajnos nem szolgálhatunk, a filmekkel kapcsolatban 15 tippünk is van. Íme azok, amelyek igazán hangulatossá varázsolhatnak egy őszi estét.

olvass tovább

Miért szeresd az őszt?

  • 2008. szeptember 08.

A szerkesztőség ablakán kinézve mindenhol csak borús időt, szemerkélő esőt, és a hawaii mintás gatyában, kétségbeesett arccal, sírás határán álló informatikus arcát látva, azt kell mondanunk, nem sok jó van az őszben...

olvass tovább