Kulcsszó keresés /


Hogyan lesz papucs a férfiból? - Papucsférj szerep és a kontrolláló nő dinamikája

A párkapcsolatban hogyan rövidíti a nő a férfit, és a férfi önmagát. Azt is mondhatnám, hogyan vágja a nő rövidre a férfi nemi szervét, és a férfi hogyan hagyja, járul hozzá ehhez a művelethez. Mert végső soron ez történik. A sértő párkapcsolati dinamika, a szerepek eltolódása és a nem megfelelő kommunikáció elsőrangú okozója a párkapcsolati konfliktusoknak; vagy például az erekciós zavarnak és/vagy a korai magömlésnek, a csökkent nemi vágynak.

olvass tovább

Soha ne szégyenkezz az érzéseid miatt

Bár társadalmunk mindinkább arrafelé igyekszik tolni bennünket, hogy az érzéseinkről tudomást se vegyünk (maximum a pozitívról), érdemesebb e tekintetben búcsút inteni az elfogadott normáknak és jó mélyre ásni az érzelmeink világában. Persze csak akkor tegyünk így, ha jobb párkapcsolatra, családi kötelékekre, összességében minőségibb emberi interakciókra vágyunk. És hát, miért ne vágynánk?

olvass tovább

5 dolog, amit a húszas éveimben még engedtem a férfiaknak, és ma már csak fogom a fejemet emiatt

  • 2023. október 14.

Idén töltöttem be a 34. életévemet, és be kell vallanom, érettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, mint valaha. Rájöttem, hogy minél idősebb leszek, annál jobban szeretem és tisztelem magam, és ennek közvetlen visszatükröződését látom a párkapcsolataim során. Annyi olyan dolog van, amit korábban megengedtem a férfiaknak, és amit ma már biztosan nem tűrnék el.

olvass tovább

Nincs olyan, hogy fekete vagy fehér

Nincs olyan, hogy fekete vagy fehér. Erre hidd el, nekem is rá kellett jönnöm. Számtalan árnyalat létezik, hát légy elfogadó és válaszd azt, ami hozzád a legjobban illik. Minden kapcsolat tiszta lap. Viszont nem véletlenül az a párod most, aki. Valamire szövetkeztetek, vagy akivel nem vállaltad ezt a szövetséget, az a távolból a hiányával tanít.

olvass tovább