Kulcsszó keresés /


Hatalmi harcok nélkül szeretni

Minél kevésbé ragaszkodunk, annál erősebben tudunk szeretni. Miért olyan nehéz hinnem ebben? Talán nem szeretlek jól? Birtokollak, dominálok, kontrollálok, vagy éppen alávetem önmagam? Hogyan kell úgy szeretni, hogy szenvedélyünk ne alakuljon hatalmi harccá, hogyan létezzünk egymásért, hogyan találjunk érzelmi egyensúlyt?

olvass tovább

7 hatásos mantra, ami újra erőt adhat neked, amikor nem találod a helyed

Mind tudjuk, hogy az élet nem csak mókából és kacagásból áll. Teljesen mindegy, hogy ki vagy és mit csináltál, néhanapján te is felülsz az élet érzelmi hullámvasútjára és szédülten kapaszkodsz, mert néha bizony nehéz a pozitív oldalon maradni. Ilyenkor szükséged lehet olyan mondatokra, amiktől újra erőre kaphatsz. Ez a hét mantra a segítségedre lehet, ha nem találod az egyensúlyt aközött, hogy hol vagy most és hogy hol szeretnél lenni.

olvass tovább

A férfinak is szüksége van visszajelzésre

  • 2017. december 23.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89