Kulcsszó keresés /


Egri borok bemutatója az MTA-ban

  • 2011. március 03.

Ahogy az már évek óta bevett szokás, idén is beköltöztek egy napra az egri borok a Magyar Tudományos Akadémia épületébe (Budapest, Roosevelt tér). 2011. február 26-án 28 egri borászatnak a borait kóstolhatták meg azok a vendégek, akik ide ellátogattak.

olvass tovább

Műremekek a Scholl divatbemutatóján

  • 2011. március 03.

Látványos körülmények között, lenyűgöző helyszínen mutatta be 2011-es őszi-téli kollekcióját a Scholl. Az esemény középpontjában álló divatos Top Fashion és Fashion lábbelik művészeti alkotásként jelentek meg a színpadon, amely a galériák világát idézte.

olvass tovább

Színre fel!

  • 2011. március 01.

Ugye neked is eleged van már a télből? Ne aggódj, összeállításunk harsány színei garantáltan felmelegítenek a csípős napokon. A 2011-es tavaszi kollekció már a boltokban, gyerünk, csalogassuk elő a jó időt!

olvass tovább

Tavaszi trendek a L’Orealtól

  • 2011. február 28.

A nők egyik legkedvesebb sminkmárkája előrukkolt a 2011-es szezonra szánt újdonságaival, korábbi termékei “leporolásával” és a jól bevált reklámarcok vonzerejének bevetésével.

olvass tovább

Borjour Magnumon jártunk

  • 2011. február 23.

Az év elejei időszak legnagyobb beltéri borfesztiválját immár második éve a Késői Szüret csapata rendezi a jól csengő Borjour Magnum néven. Idén, 2011. február 19-én az ELTE Kongresszusi Központ Gömb Aulája adott helyet a rendezvénynek.

olvass tovább

Élmények a Furmint Február kóstolóról

  • 2011. február 16.

Idén második alkalommal került megrendezésre a Furmint Február programsorozat. Ennek a legfontosabb eseménye a Vinoport.hu Online Magazin által szervezett Nagy Furmint Február kóstolója volt 2011.február 10-én a Vajdahunyadvárban, Mezőgazdasági Múzeumban.

olvass tovább

Utazás 2011 kiállítás

  • 2011. február 15.

Az év legnagyobb turisztikai vására a 2011. március 3-6. között megrende­zésre kerülő Utazás kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban. A kiállításon a nyaralást idéző hangulat és fan­tasztikus utazási kedvezmények várják a látogatókat.

olvass tovább

Louis Vuitton ékszerek 2011 tavasz/nyár

  • 2011. február 07.

A Louis Vuitton játékos, egyedülálló szellemiségét mutatta meg a 2011-es tavaszi/nyári Art Deco stílusú, a ’60-as évek színvilágát idéző divatékszer kollekciójával. A kollekció négy vonalból áll -Damier Perle, Eye Candy, Cosmopolitan és Cocktail Tropical-, melyek a trendformáló technikai innovációnak köszönhetően tökéletes kombinációi az anyagoknak (akrilberakású díszítések, látványos üvegelemek, Damier Perle gyöngyök), a színek és formák vidám és fantáziadús ötvözése.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Lacoll

  • 2011. február 04.

A Lacoll 2011 tavasz-nyári kollekciója a 70-es évekbe röpít vissza. Mint mindig, a finom, nőies de egyszerű vonalak uralkodnak a kollekcióban, mig az anyagok között a pamut, len, csipke es a selyemé volt a főszerep. A kollekció fő színei a fehér, a tiszta víz, a barack. Az egyszerű farmerektől a koktél ruhákig, minden megtalálható a kollekcióban.

olvass tovább