Kulcsszó keresés /


Neonparádé - Ez most komoly?

  • 2011. november 02.

A kevesebb néha több – állítja a mondás, de nem úgy tűnik, mintha ez az egyik jelenlegi vezető divatirányzatra vonatkozna. Terjed a „Party Rock” divathóbort, aminek csak néhány szabálya van: járj neonban, feltűnő feliratokkal, össze nem illő színekben, vicces kiegészítőkkel. Egyedi, vagy inkább nevetséges?

olvass tovább

Érzéki csalódás - érzékibb vonalak

  • 2011. október 23.

Bizton állíthatjuk, hogy megvannak az elmúlt idők legnőiesebb, legelőnyösebb, legötletesebb ruhadarabjai. Az exkluzív, 2011 őszi/téli kollekciók számos csalóka és szupernőies ruhát kínálnak, előre gondolva a decemberi partykra, karácsonyi, újévi estekre.

olvass tovább

Teltházas bulival ünnepeltek a Lotus Ladies Cup 2011 versenyzői

  • 2011. október 14.

Nagyszabású, teltházas partyval ünnepelték a Lotus LAdies Cup 2011 zárását a versenyzők és az autós sport rajongói. A Zrínyi utcai Creol Bar előtt két csodaszép Lotus Elise várta a vendégeket, hogy élőben is megcsodálhassák a versenyautókat, ne csak a videón és képen ismerjék meg a 16 egyedi gyártású Lotus-t. A vendégek nagy örömére a lányok is jelen voltak, egy rövid ám annál frappánsabb sajtótájékoztató keretein belül beszéltek élményeikről, és a száguldásról.

olvass tovább

Luxus legénybúcsúk

  • 2011. október 12.

Sokan azt mondják, a legénybúcsú csak egy rossz indok egy újabb tivornyázásra, de vannak, akik el sem tudnák képzelni az esküvőjüket egy utolsó nagy „szingli” party nélkül. A leendő arák ilyenkor otthon rettegnek, vajon hány streaptease bárban fordultak meg a búcsúztatók, vajon hány whiskey-t ittak eddig, és vajon épségben hazaérnek-e majd.

olvass tovább

Pinko divatbemutató a Style Party-n

  • 2011. június 29.

Ezen a nyáron – mint mindig - a PINKO nő szeret kitűnni a tömegből és belemerülni abba, ami körülötte történik. A PINKO nő egy szabad lélek, egy független személyiség, néha szemtelen, aki felkészül a városi hőségre két kulcs-fontosságú ellentétes, de egymást kiegészítő trenddel.

olvass tovább

Stylemagazin party a Le Bistro-ban!

  • 2011. június 24.

Remek környezetben és fantasztikus hangulatban tartottuk meg partinkat, melyre koncertekkel, exkluzív divatbemutatóval, a BMW Wallis jóvoltából pedig autócsodákkal vártuk kedves vendégeinket, barátainkat! Stylemagazin, a forrás, amiből meríthetsz!

olvass tovább

Nyári party sminktrend - Sári Évivel

  • 2010. május 31.

Sári Évit kértük fel, hogy bemutassa az idei nyári sminktippjeinket a szabadtéri szórakozóhelyekre látogató igényes nők számára. Itt a nyár, irány a szabadtér! Az idei év nyári parti sminktrendje következik.

olvass tovább