Kulcsszó keresés /


Partykellék tárlat

  • 2012. január 26.

Kis csákó, papírpohár, molinó…… jellemző házibuli kellékek, de mi van ha valami különlegeset szeretnénk, ami trendi és egyedi? Íme néhány jól eltalált dizájn tárgy otthoni bulikhoz.

olvass tovább

Hogyan ne sminkelj a szilveszteri buliba

  • 2011. december 30.

Szilveszterkor sminkelhetsz magadnak füstös, csábító szemeket, de csillogó, ragyogó színeket is választhatsz. Mindegy, hogy mit választasz a lényeg az, hogy álljon jól. No meg az, hogy ne csinálj magadból bohócot!

olvass tovább

Ünnepi ruhakavalkád II. : Az extravagáns

  • 2011. december 17.

A kis feketét már kiveséztük, most a szöges ellentét, az extravagáns stílus követőinek. Ruhák, melyek biztos, hogy kitűnnek a tömegből, ruhák melyekkel lehet, hogy kiverjük a biztosítékot, de egy biztos: a party összes szeme ránk szegeződik majd, és mindenki megjegyzi majd a 2011-es összeállításunkat.

olvass tovább

A Pinko exkluzív kollekciója

  • 2011. december 16.

Az Absolut Vodka és az InStyle magazin által szervezett nagyszabású Absolut Mode - Your Inspiration pályázat és kampány zárásaként megrendezett party fő attrakciója a divatbemutató volt. A hazai tervezők újdonságain kívül a népszerű olasz divatmárka, a Pinko is bemutatta 2012-es kollekcióját.

olvass tovább

Neonparádé - Ez most komoly?

  • 2011. november 02.

A kevesebb néha több – állítja a mondás, de nem úgy tűnik, mintha ez az egyik jelenlegi vezető divatirányzatra vonatkozna. Terjed a „Party Rock” divathóbort, aminek csak néhány szabálya van: járj neonban, feltűnő feliratokkal, össze nem illő színekben, vicces kiegészítőkkel. Egyedi, vagy inkább nevetséges?

olvass tovább

Érzéki csalódás - érzékibb vonalak

  • 2011. október 23.

Bizton állíthatjuk, hogy megvannak az elmúlt idők legnőiesebb, legelőnyösebb, legötletesebb ruhadarabjai. Az exkluzív, 2011 őszi/téli kollekciók számos csalóka és szupernőies ruhát kínálnak, előre gondolva a decemberi partykra, karácsonyi, újévi estekre.

olvass tovább

Teltházas bulival ünnepeltek a Lotus Ladies Cup 2011 versenyzői

  • 2011. október 14.

Nagyszabású, teltházas partyval ünnepelték a Lotus LAdies Cup 2011 zárását a versenyzők és az autós sport rajongói. A Zrínyi utcai Creol Bar előtt két csodaszép Lotus Elise várta a vendégeket, hogy élőben is megcsodálhassák a versenyautókat, ne csak a videón és képen ismerjék meg a 16 egyedi gyártású Lotus-t. A vendégek nagy örömére a lányok is jelen voltak, egy rövid ám annál frappánsabb sajtótájékoztató keretein belül beszéltek élményeikről, és a száguldásról.

olvass tovább

Luxus legénybúcsúk

  • 2011. október 12.

Sokan azt mondják, a legénybúcsú csak egy rossz indok egy újabb tivornyázásra, de vannak, akik el sem tudnák képzelni az esküvőjüket egy utolsó nagy „szingli” party nélkül. A leendő arák ilyenkor otthon rettegnek, vajon hány streaptease bárban fordultak meg a búcsúztatók, vajon hány whiskey-t ittak eddig, és vajon épségben hazaérnek-e majd.

olvass tovább