Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj szőrös mellényeket idén ősszel

  • 2017. október 30.

A voksunkat természetesen mindenképpen a műszőrme mellett tesszük le, a viszont jöhet minden mennyiségben. Kötött pulcsin, farmerdzsekin vagy bőrkabáton is rendkívül jól mutat, nagyon kényelmes és praktikus. Összeállítottunk egy képes galériát arról hogy miért is ez az ősz egyik legtrendibb darabja, lapozzátok át, és ti is megtudjátok!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj oversize pulóvereket

  • 2017. október 27.

Ősszel a pulcsik az igazi megmentőink, hiszen enyhébb idő esetén viselhetjük őket kabát helyett is, viszont amikor már igazán hidegre fordul az idő, akkor mindig jól jön egy plusz réteg. Mindemellett a kötött pulóverek nagyon stílusos darabok is, különösen, ha oversize fazont választunk. Mutatjuk is, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni ezt a ruhadarabot!

olvass tovább

Stílusiskola: viselj idén ősszel zöldet

  • 2017. október 16.

Ősszel is szeretjük a színeket, azonban azok a kifejezett kedvenceink, amelyek jól passzolnak az őszi környezethez, természetességet árasztanak magukból és jól mutatnak a sötétebb árnyalatokkal. Éppen ezért mi a zöldre szavazunk, ami tökéletes választás lehet, legyen szó kabátokról, felsőkről vagy éppen kiegészítőkről. A galériánkat lapozgatva egészen biztosan ti is kedvet kaptok majd hozzá!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel szövetkabátokat

  • 2017. október 11.

Mivel egyelőre úgy néz ki, hogy nem éppen a leghidegebb őszre számíthatunk, így téli kabátként tökéletes választás lehet egy vastagabb szövetkabát. Különösen azért javasoljuk, mert bármivel is kombináljuk, nagyon csinos és stílusos lesz a végeredmény! Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

3+1 tipp a tökéletes irodai szettért

  • 2017. szeptember 26.

Míg nyáron elég volt felkapnunk egy szoknyát és egy laza blúzt, a hűvösebb napok érkezésével egyre nehezebb kitalálni, mit vegyünk fel reggelente. A kabátunk nem passzol a nadrágunkhoz, a kisruhához hűvös van, a cipőnk pedig beázik, mire beérünk a munkahelyünkre. A Springfield most segít nekünk, hogy minden nap könnyedén összeállíthassuk az irodai szettünket.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos esős időben

Az ősz egyet jelent azzal, hogy meglehetősen sokat, és igen gyakran esik az eső. Ilyenkor is szeretnénk csinosak és stílusosak lenni, azonban úgy, hogy lehetőleg minél kevésbé ázzunk el. Most ehhez gyűjtöttünk össze tippeket, hiszen az, hogy gumicsizmát vagy esőkabátot kell viselnünk, és esernyőt kell magunkkal hordanunk, nem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki tökéletesen.

olvass tovább