Kulcsszó keresés /


6+1 hétköznapi szokás, ami boldogabb emberré tesz

  • 2018. március 21.

Az élet egy ajándék – mélyen, legbelül mind tudjuk ezt, habár van, hogy a sors megtréfál minket, és sötét, bizonytalan helyre száműzi elménket. Hogy hogyan törhetsz ki? Talán naivan hangzik, pedig egyszerű: változással. Változtass, mert a legjobbat érdemled.

olvass tovább

Rossz szerelmet választunk

Egy reggel furcsán ébredtem. Nem értettem magamban ezt a sok feszítő érzést. Mi szorít ennyire belül? Mi az, ami miatt nincs kedvem semmihez? Miért érzem úgy, mintha egy háborúból tértem volna vissza?

olvass tovább

A belső erő titka

Ha van egy dolog, ami biztos az életben, az a változás. Az élet útjai kifürkészhetetlenek, tele van fent és lent állapotokkal, kanyarokkal, akadályokkal, útelágazásokkal. Pillanatnyi veszteségekkel és diadalokkal. Mindezek közül, az egyetlen lényeges dolog az, hogy mindezekre hogyan reagálunk. Ez a belső erő legnagyobb titka.

olvass tovább

Az élet több annál, hogy csak létezz

Több mint udvariaskodó beszélgetések halmaza, több mint a hétvégi bódulatod, és több annál, hogy átaludd a perceket, amiket azzal is tölthetnél, hogy felfedezel. Hogy a vágyaid után menj és ha kell, csákánnyal vágd magad előtt az utat, hogy elérd őket.

olvass tovább

A női önbecsülés tanulható

Csodálattal és döbbenettel figyelem Blanka barátnőm változását. Jó fél éve még azzal küzdött, hogy minden férfi életében kettes számú nő lehetett csupán, most meg távolról látja rajta bárki, hogy királynővé vált.

olvass tovább

Mindenki függ valamitől

Miért múlik el a szerelem? Miért tűrjük a megaláztatást, a boldogtalanságot, a hideg ágyat és szívet? Miért tűrjük, hogy a szüleink a szeretetre hivatkozva megkeserítsék az életünket? Miért nem egyezünk ki Mi, nők és Ti, férfiak? Az összes kérdésre a válasz ugyanaz: mert ez a szokás.

olvass tovább

6 dolog, amiben jobb leszek idén

  • 2018. február 16.

Fejlődni és tanulni mindig lehet. Azonban a változást nem várhatjuk el kizárólag attól, ha rendet teszünk a környezetünkben, hiszen a saját hozzáállásunkat sem árt felülvizsgálni.

olvass tovább

Szüless újjá

Bármikor újjászülethetsz, ehhez nem szükséges új évet kezdened, minden nap, minden egyes percben lehetőséged van új életet teremtened magadnak. Mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Egy elmúlt év margójára

Ahogy az idővel együtt én is öregszem, néha úgy érzem, éppen hogy csak pislogtam, és egy újabb évet magam mögött hagytam. - Felgyorsult az idő - olyan sok ember szájából hallom ezt, olykor én is elgondolkodom azon, hogy valami kvantumfizikai, téridő bolydulásnak lettünk az áldozatai, de azt hiszem, mi emberek szeretünk keresni valamit, vagy valakit bűnbaknak, akire rányomhatjuk keserűségünk bélyegét, felmentve magunkat a részvétel alól.

olvass tovább