Az élet több annál, hogy csak létezz

Több mint udvariaskodó beszélgetések halmaza, több mint a hétvégi bódulatod, és több annál, hogy átaludd a perceket, amiket azzal is tölthetnél, hogy felfedezel. Hogy a vágyaid után menj és ha kell, csákánnyal vágd magad előtt az utat, hogy elérd őket.

olvass tovább

A női önbecsülés tanulható

Csodálattal és döbbenettel figyelem Blanka barátnőm változását. Jó fél éve még azzal küzdött, hogy minden férfi életében kettes számú nő lehetett csupán, most meg távolról látja rajta bárki, hogy királynővé vált.

olvass tovább

Mindenki függ valamitől

Miért múlik el a szerelem? Miért tűrjük a megaláztatást, a boldogtalanságot, a hideg ágyat és szívet? Miért tűrjük, hogy a szüleink a szeretetre hivatkozva megkeserítsék az életünket? Miért nem egyezünk ki Mi, nők és Ti, férfiak? Az összes kérdésre a válasz ugyanaz: mert ez a szokás.

olvass tovább

6 dolog, amiben jobb leszek idén

  • 2018. február 16.

Fejlődni és tanulni mindig lehet. Azonban a változást nem várhatjuk el kizárólag attól, ha rendet teszünk a környezetünkben, hiszen a saját hozzáállásunkat sem árt felülvizsgálni.

olvass tovább

Szüless újjá

Bármikor újjászülethetsz, ehhez nem szükséges új évet kezdened, minden nap, minden egyes percben lehetőséged van új életet teremtened magadnak. Mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Egy elmúlt év margójára

Ahogy az idővel együtt én is öregszem, néha úgy érzem, éppen hogy csak pislogtam, és egy újabb évet magam mögött hagytam. - Felgyorsult az idő - olyan sok ember szájából hallom ezt, olykor én is elgondolkodom azon, hogy valami kvantumfizikai, téridő bolydulásnak lettünk az áldozatai, de azt hiszem, mi emberek szeretünk keresni valamit, vagy valakit bűnbaknak, akire rányomhatjuk keserűségünk bélyegét, felmentve magunkat a részvétel alól.

olvass tovább

Ne definiáld önmagad!

A változás az egyik legizgalmasabb dolog a világon. Van valami kikerülhetetlen erő benne, ami úthengerként teper maga alá, még akkor is, ha nem vagy teljesen felkészülve rá.

olvass tovább

7 dolog, amit tudnod kell, ha az elfojtott érzelmeid a felszínre törnek

Ha kicsit megállunk és nem söpörjük többé minden problémánkat a szőnyeg alá, hanem szembenézünk velük akkor azzal sok szinten megkönnyítjük a saját életünket, de elsőre sokkolóan hathatnak ránk a saját érzelmeink. Ha elég biztonságban érzed magad ahhoz, hogy merj érezni, akkor sok esetben a régi sebek is felszakadnak, amik azért hegedtek be, hogy megvédd magad.

olvass tovább

Mit tegyél, hogy ez az éved jobb legyen, mint az előző?

Minden új év alkalmával szeretnénk tenni valamit azért, hogy az idei év sokkal jobb legyen, mint az előző. Sokan fogadalmakat tesznek vagy egyszerűen csak érzik, hogy tiszta lapot szeretnének nyitni, egy új fejezetet az életükben. Mindig várjuk az új évet, hogy megváltoztassuk önmagunkat, az életünket és elérjük azokat az álmokat, amelyeket mindig is szerettünk volna megvalósítani. Aztán jön egy pont, ahol az új év varázsa elmúlik és valami visszaránt minket a régi ördögi köreinkbe. Nem kell, hogy ez idén is így legyen!

olvass tovább