Kulcsszó keresés /


Mindent a Halloweenről

  • 2015. október 31.

Mivel Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Halloween eredetéről, hagyományairól és szokásairól.

olvass tovább

20 női viselkedés, amit soha nem vallanánk be férfiaknak

  • 2015. augusztus 17.

Tegnap elgondolkodtam azon, hogy vajon létezik-e a “titkos egyedülálló női viselkedés”, miután 30 percet töltöttem a fürdőszobatükörre ragasztva arcradírozással, és minden pórusom alapos átvizsgálásával. Annyi bizarr dolgot művelünk, amit még egymással sem beszélünk meg, nem hogy a körülöttünk létező férfiakkal, szóval úgy gondoltam eljött az igazság órája.

olvass tovább

Sárgák a fogaid? Ételedben a hiba!

  • 2015. július 27.

Gyakran beveted a különböző fogfehérítő szokásokat, mégsem látsz tartós eredményt? Lehet, hogy nem a praktikákban, hanem ételeidben kell keresned a hibát! Ugyanis tucatnyi olyan étel, ital akad, amely leszámol gyönyörű mosolyoddal. Lássuk hát, mik is ezek!

olvass tovább

Kézfogások a nagyvilágban

  • 2015. március 20.

Ha idegen országba csöppenünk, illik ismerni a kulturális szokásokat. Üzleti utazás során különösen fontos, hogy tisztában legyünk a kézfogásokkal, ha nem akarunk szégyenben maradni.Most összegyűjtöttük 14 ország kézfogási szokásait, amit most ti is megnézhettek!

olvass tovább

Tavaszdopping: 7+6 tipp a teljes megújuláshoz

  • 2015. március 10.

Élénk színek, virágmezők, új szokások és pozitív gondolatok: a tavasszal együtt nemcsak a gardróbunk, a lelkünk is felfrissül. A legújabb trendek és a belső megújulás került terítékre a harmadik Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongóknak ezúttal Csizmadia Dóra pszichológus, Tóth Bori divattervező, Istenes Bence műsorvezető és Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere adtak tippeket a tavaszi lendülethez. Nézzük a legfontosabbakat!

olvass tovább

Havonta egyszer buliznak a magyarok

  • 2015. február 17.

Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját - derült ki a The Famous Grouse nagyszabású bulifelméréséből. A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül, és mindössze 3%-uk absztinens. Az sem titok már, hogy tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, 50%-uk kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

olvass tovább

Karácsony az idő múlásával

  • 2014. december 23.

Ha most megkérdeznék néhány embert az utcán, hogyan töltik a karácsonyt, a legtöbben biztosan egyből a hagyományos, régre visszanyúló szokásokat említenék. Az idők során kialakult családi hagyományokat valamilyen formában továbbviszi a család. Mégis fontos, hogy amikor egy új család alakul, megteremtsék saját hagyományaikat.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. december 14.

  • 2014. december 14.

A mai napon koncentrálj a célodra, összpontosítsd az erőidet, tedd meg, amit meg kell tenned. Ma népszokások, praktikus tennivalók. Napi megerősítés: örömmel nap-mint nap ,teszek valamit a céljaimért.

olvass tovább

Így tévézünk mi

  • 2014. november 25.

Egy hosszú, fárasztó nap után szinte megkönnyebbülés hazatérni, csak feltenni a lábunkat a kanapéra, kikapcsolni a telefonunkat, és belemerülni kedvenc TV sorozatunkba. A Samsung tévénézési szokásokról készült felmérése is rámutatott arra, hogy ezzel korántsem vagyunk egyedül, ugyanis az emberek életében igencsak fontos szerepet tölt be a televíziózás. Egyfajta menekülés ez a napi rutin elől, amelynek megvannak az árnyoldalai is, hiszen minden második ember érzelmileg is kötődik a kedvenc sorozatához, és amikor a főhős elbukik, sokszor nehezen élik meg a képernyő előtt.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 22.

  • 2014. október 22.

A mai napon teremts szeretetteljes környezetet a munkahelyeden értékeld az élet ajándékait. Ma engedj el régi szokásokat, viselkedés formákat, ami már nem te vagy és kezd el a lomtalanítást. Napi megerősítés. ma a kedvességet a vidámságot, az egészséget választom.

olvass tovább