Kulcsszó keresés /


Komplett testápolás

  • 2014. augusztus 02.

A Braun világpremiert mutat be: a leghatékonyabb Wet & Dry epilátor most innovatív bőrradírozó kefével kombinálva. 2 szépségkezelés egy termékben – az érezhetően simább és láthatóan sugárzóbb bőrért.

olvass tovább

Én az életet választom

  • 2014. április 10.

Nem tudom nektek elmondani, hogy milyen érzés egy olyasvalaki mellett feküdni a kórházban, aki nem tud aludni a fájdalomtól. Nem tudom leírni, pedig birtokában vagyok a szavaknak. Testközelből látni a valóságos szenvedést, premier plánból figyelni az élet valódi arcát rettenetes.

olvass tovább

Szépségek hada

  • 2014. február 06.

Dübörög a díjátadó gálák, fimpremierek, könyvdedikálások szezonja, ahol a hírességek színe-java képviselteti magát, nem is akárhogy. A legnagyobb divatházak ruhakölteményeiben, és olyan sminkekkel és frizurákkal, amiből mi egész évben inspirálódhatunk. Íme az elmúlt hetek legszebben csillogó csillagai.

olvass tovább

Mogyorország szeretlek

  • 2014. január 25.

Ez a cuki animációs film, - avagy "A mogyorómeló" - amerikai-kanadai-dél amerikai rendezéssel készült. A történet, mint ahogy a címében is szerepel, mókusokról és parkban élő társaikról szól. De kik ők? Patkányok, vakondok, mosómedve és minden más rágcsáló, aki szereti a mogyorót. A story egészen egyszerűnek tűnik, viszont rendkívül tanulságos. „Mikor az egész világ összeomlik körülötted, nincs más dolgod, minthogy nézz felfelé!” Nagy mókusrajongók lévén, úgy gondoltuk, kötelességünk elmenni a premierre. Jól éreztük, hogy ott a helyünk. Csak úgy tapadtunk a mozivászonra és kacagtunk a poénokon.

olvass tovább

Inkább Frances, mint bárki más

  • 2013. december 06.

"Avoir le cafard", mondja a francia, ha nem állnak túl fényesen a dolgok. Szó szerint azt jelenti: csótányom van. Ennél nem is találhatnánk kifejezőbbet, ha mellékvágányon haladunk az életben. Hiszen rendbe tenni a dolgokat legalább olyan nehéz, mint kiirtani az előbb említett rovart. Főleg, ha körülöttünk se veszi kezébe senki az irányítást, mert premier plánban általában mindenki jól elvan azzal, ha csak elvan.

olvass tovább

Cannes-on a világ szeme

  • 2013. május 17.

Az 1947 óta megrendezésre kerülő, most szám szerint 66. Cannes-i filmfesztivált Baz Luhrmann és Dicaprio A nagy Gatsby-je nyitotta, ami egyben a film hivatalos világpremierjét is jelentette. A Met Gala borzadályai után már kezdtünk aggódni, hogy valami komoly probléma lehet a celebekkel és a divatérzékükkel, de ezt most megcáfolták.

olvass tovább

A nagy Gatsby Pradat visel

  • 2013. május 02.

Van egy film, amit már tavaly október óta várunk. Állítólag ebben a hónapban debütál. A rossznyelvek szerint kifutottak a költségvetésből, mások csak marketingfogásnak nevezik a kitolt premierdátumot. Minden pletyka ellenére, eszeveszettül várjuk A nagy Gatsby-t.

olvass tovább