Kulcsszó keresés /


Kapcsolatgyilkos dolgok, melyeket jobb még azelőtt észrevenni, mielőtt késő lesz

  • 2016. május 12.

Egyetlen párkapcsolat sem tökéletes, hiszen mindannyiunknak vannak hibái, de mindig van lehetőség arra, ha felismerjük ezeket a hibákat és megpróbáljunk javítani rajta, még mielőtt késő lenne. Bár mindannyian tudjuk, hogy a hazugság, a megcsalás és az önzés is tönkretehet egy kapcsolatot, azonban ezeken kívül is van néhány dolog, ami a szikla peremére tolhat két embert.

olvass tovább

Anyaként is nagybetűs Nő

  • 2016. március 29.

Az anyaság a világ leghálásabb feladata. Ugyanakkor minden anya pontosan tudja, hogy milyen nehéz és fáradságos munka anyaként és nőként egyszerre helytállni. Sokan azt gondolják azért, mert született egy gyermeked, meg kell szűnnöd csinos, öntudatos nőnek lenni. Pedig ez egy hatalmas hazugság. Te igenis akarj nő is lenni, nagyon nő!

olvass tovább

Breakup lies

  • 2015. szeptember 25.

Egy párkapcsolat vége után az ember elveszettnek és zavartnak érzi magát, akkor is, ha őt hagyták magára egy hatalmas doboz fagyi felett zokogva, és akkor is, ha ő volt az, aki feltette az i-re a pontot. Ebben a legkevésbé sem kellemes lélekállapotban hajlamosak vagyunk utolsó erőfeszítéseinkkel is a múlt apró reménysugaraiba kapaszkodni. Ideje, hogy lerántsuk a leplet azokról a hazugságokról, amiket szakítás után ismételgetünk magunknak.

olvass tovább

Hogyan vedd észre, ha valaki hazudik

  • 2015. szeptember 25.

Egy átlagos ember naponta több, mint tíz alkalommal hazudik. Ezen belül akadnak ártalmatlan és kevésbé ártalmatlanok is. Azonban a hazugság észrevehető még azokon is, akik már rutinosan hitetik el az emberekkel a valótlant. Légy résen, és ha valakin észreveszed az alábbiakat, egész nyugodtan fogadd kétkedéssel, ami mondd. Fontos, hogy az összhatás a lényeg, nem szabad csak egy-egy mozdulatból ítélni.

olvass tovább

Embertípusok, akiket az empata messziről elkerül

  • 2015. július 31.

Senki sem szereti, ha hazugság veszi körül. Senki sem szereti, ha a szemébe hazudnak, és senki sem szereti, ha hülyének nézik. Azonban az empata ember kifejezetten frusztrált lesz, bosszantja, ha egy ilyen ember van a környezetében, és megtesz mindent, hogy messziről elkerülje.

olvass tovább

Júdás

  • 2015. július 25.

Holnap van. Méghozzá holnap este. Az a holnap, amiről tegnap éjjel, amikor a kezemet fogtad, azt hazudtad sosem fog eljönni, csak ne siessek már annyira. Szép hazugság, és csak egy azok közül, amiket tegnap este tőled hallottam. Sosem találnád ki, de épp rólad írok, amíg te alszol. Feltehetőleg a barátnőd mellett. Igen, amellett a barátnőd mellett, akit nekem letagadtál. Nem kevesebbszer, mint háromszor. Tudod azt hittem, én vagyok az áruló, aztán rá kellett jönnöm, te voltál a Júdás.

olvass tovább

Neki sokkal könnyebb

  • 2015. május 15.

Kifogásokból és gagyi hazugságokból, amikkel az emberek magukat ámítják, tele a padlás. Neki sokkal könnyebb, én már öreg vagyok ehhez, én már szültem, nekem családom van…

olvass tovább

Hamis barátok

  • 2015. április 26.

A barátság alapja a megértés és a bizalom. Ám, ha ezek közül bármelyik alatt rezegni kezd a léc, az egész kapcsolat romba dőlhet – akármilyen régi és tartós volt korábban. Sajnos néha megesik, hogy rossz embernek fecsegjük ki legféltettebb titkainkat, és akit eddig barátnak hittünk, igazából ellenség. Vagy érdekember. De hogyan is jöhetünk rá, ki az áruló?

olvass tovább

Egy év a Földön

  • 2014. szeptember 08.

Sírva, ordítva és piszkosan érkezünk erre a világra és a dolgok innentől egyre csak rosszabbodnak, tartja a mondás. Ne ijedj meg, ez töméntelen hazugság. Na jó, nem. Minden szava igaz. De nekem elhiheted, hatalmas kaland itt lenni ezen a bolygón. Még annak tudatában is, hogy annyira bizarr sosem lesz semmi, mint életed első kilenc hónapja egy emberi testben. Majd rájössz erre te is, ha kicsit nagyobb leszel.

olvass tovább

Első nap a TWOOrkálóban

  • 2013. október 30.

Ez az én profilom, semmi hazugság, bevallott kor, 2 hetes profilkép, meg néhány kicsit korábbi, de felismerhető változat. Népszerűségem igen magas – gondolom, ahogy telik majd az idő, úgy csökken, hiszen nem hatok már az újdonság erejével sem a vadászoknak, sem az ittlakóknak.

olvass tovább