9 indok, hogy sötét vörös legyen a hajad idén ősszel

  • 2017. október 26.

A vörös hajszín különlegesség teszi viselője megjelenését, ráadásul a sötét vörös kifejezetten illik az őszi hangulathoz és színekhez. Mi teljesen odavagyunk ezért a színért, és össze is állítottunk egy képes galériát azért, hogy bizonyítsuk, hogy ez a szezon egyik legszebb hajszíne. Úgyhogy ha valaki éppen azon gondolkozik, hogy milyen színű legyen a haja, mi melegen ajánljuk ezt az árnyalatot!

olvass tovább

6 stílusos frizura ötlet edzéshez

  • 2017. szeptember 28.

Mind tudjuk, hogy az edzéshez nagy motivációt és jó hangulatot tud adni egy stílusos szett. A hajunk esetén is ugyanez a helyzet: nem muszáj mindig az unalmas lófarokhoz ragaszkodni! Ha van egy kis időd, próbálj ki fonásokat, kontyokat – garantáltan nem fog zavarni egyetlen tincs sem mozgás közben, és biztos örömmel nézel majd a tükörbe két guggolás között.

olvass tovább

Nyár után így regeneráld, és készítsd fel a téli időszakra a hajad

  • 2017. szeptember 18.

Nem elég, hogy a hajunk túlélte a tűző napot és a forróságot, illetve átvészelte a sós tengervízzel és száraz idővel teli nyári időszakot, hamarosan itt a tél, így az őszi időszakot kell kihasználnunk arra, hogy a hajunk regenerálódhasson, és felkészülhessen a hidegebb, szeles, csípős időjárásra. Hoztunk is pár remek tippet, amik egészen biztosan segítségünkre lesznek mindebben.

olvass tovább

Top10: csodás karamell hajszín

A karmellről elsőre valami csábítóan édes dolog jut eszünkbe, aminek nem csak az íze, hanem a színe is csodás. Így miért is ne akarnánk ezt a gyönyörű színt a hajunkon viselni? Galériánk átlapozása után egészen biztosan sokan kedvet kapnak hozzá!

olvass tovább

Trend tipp: ezüstös, jeges szőke hajszín idén őszre

  • 2017. augusztus 30.

Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük átrendezni, és a könnyű, nyári holmikat meleg, puha darabokra, a színes, tarka kiegészítőket sötétebbekre cserélni, de sokan döntünk ilyenkor a frizuránk megváltoztatásán is. Ha valaki új, világos árnyalatok után kutatna, az a következő galéria után egészen biztosan a hamvas, ezüstös szőke mellett fogja letenni a voksát.

olvass tovább

10 bizonyíték, hogy a fonott haj az őszi outfit-ek tökéletes kiegészítője

  • 2017. augusztus 29.

A laza, hullámos, illetve fonott hajról valamiért többnyire a nyár jut az eszünkbe, pedig a könnyed fonatok az őszi összeállításunk tökéletes kiegészítői is lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten egyszerű és kényelmes ezeket a frizurákat kalappal vagy sapkával párosítani. Galériánkból kiderül, hogy miért lesz idén ősszel is a legjobb választás, ha néhány fonattal dobjuk fel a hajunkat!

olvass tovább

Top10: fonás ötletek rövid hajhoz

  • 2017. július 27.

Tudjuk jól, hogy mindig mindenkinek az kellene, ami nincs. Akinek göndör a haja, annak egyenes, az egyenesnek hullámos, akinek hosszú, az levágatná, akinek rövid, az hosszúért esedezik. Pedig bizony minden hajból ki lehet hozni a legjobbat, például közel sem igaz, hogy csak a derékig érő hajat érdemes befonni. Lapozzátok át a galériánkat, és ti is megbizonyosodhattok arról, hogy a rövid hajat is be lehet fonni!

olvass tovább

Top10: laza kontyok nyárra

  • 2017. július 21.

A nyári melegben sokszor nehéz eldönteni, hogy mit csináljunk a hajunkkal, hiszen a forró napok bizonyos óráiban legszívesebben megszabadulnánk tőle. Ilyenkor a legegyszerűbb hajmosás után hagyni, hogy a nap és a meleg végezze a dolgát, és kócosan laza hullámokba szárítsa a hajunk. Ezután már csak laza kontyba kell fognunk, és esetleg egy-két kiegészítővel feldobni!

olvass tovább

Top10: gyönyörű ametiszt színű haj

  • 2017. július 19.

Nyáron mindannyian kicsit bátrabban nyúlunk a színekhez, akkor is, ha a hajunkról van szó. Most egy igazán különleges színt, a lilát kombinálhatjuk sötét, világos, vagy ezüstös szőkével, és egészen biztosan lehengerlő eredményre számíthatunk!

olvass tovább