Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: hótaposóban is csinosan

Mivel nagyon úgy tűnik, hogy a tél - és vele együtt a hó - egyelőre nem akar távozni, ezért kénytelenek vagyunk alkalmazkodni, és egyelőre minél több réteg ruhát, és minél vastagabb csizmát magunkra húzni. Természetesen ilyenkor a legjobb barátainknak számítanak a hótaposók, és talán úgy gondoljuk, hogy ezáltal az egész megjelenésünk meg van lőve, azonban van egy jó hírünk: hótaposóban is lehetsz csinos. Ezt most bizonyítjuk is!

olvass tovább

Stílusiskola: a legcsinosabb outfitek szoknyával

A szoknyákról télen sem kell sem kell lemondanunk, sőt! Minél hidegebb van, annál nehezebb megoldani, hogy csinosak és nőiesek maradjunk, hiszen az az egyetlen célunk, hogy minél több réteg ruhát öltsünk magunkra. Azonban egy jól megválasztott szoknya, harisnya és csizma csodákra képes. Mutatjuk is a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: így tündökölj télen fehér ruhában

  • 2017. december 03.

Télen valamiért inkább a sötét színeket preferáljuk, pedig egy-egy világosabb darabot is ügyesen beépíthetünk a szettjeinkbe, például akár fehér nyári ruhákat is, vagy vastagabb kötött darabokat. Annyi a titok nyitja, hogy próbáljunk minél többféle textúrát és ruhadarabot rétegelni, illetve ne feledkezzünk meg a hosszú szárú csizmákról és harisnyákról sem!

olvass tovább

Stílusiskola: kockás szoknyák minden mennyiségben

  • 2017. december 01.

A kockás szoknyák mind színükben, mind stílusukban tökéletesen illeszkednek a téli időszakhoz, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutatnak combcsizmával és kötött pulóverrel, függetlenül attól, hogy hosszabb vagy rövidebb változatról van szó. Íme a kedvenc összeállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: éljenek a csillogó csizmák

  • 2017. november 04.

Az ősz rengeteg remek lehetőséget tartogat a számunkra a divat terén, hiszen a ruhák rétegezésével szinte végtelen lehetőségünk adódik arra, hogy egy-egy kreatív és sikkes outfitet viseljünk. Azonban minél hidegebbre fordul az idő, annál nehezebb dolgunk van, hiszen már csak arra vágyunk, hogy minél több meleg, és jól fedő dolgot magunkra aggathassunk. Ilyenkor kerülhetnek főszerepbe a csillogó csizmák, amik az egész őszi-téli szezonban hódítanak.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel farmer shortot

  • 2017. október 28.

A farmer short sokunk egyik kedvenc nyári ruhadarabja, viszont ha jól kombináljuk, akkor ősszel is bátran viselhetjük ezt a ruhadarabot. Ehhez a kedvenc farmer rövidnadrágunk mellett mindössze harisnyára és csizmára vagy bakancsra van szükségünk. A megjelenésünk így igazán stílusos, és nem utolsó sorban kényelmes lesz!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj csipkeruhát az őszi szezonban

  • 2017. szeptember 30.

Imádjuk a csipkét, bármilyen ruhadarabról is legyen szó, és most az egyik kifejezett kedvencünket, a csipkeruhát szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ha szívesen feldobnátok az őszi összeállításaitokat. Remekül mutat bokacsizmával, bakanccsal, sőt még tornacipővel is, legyen szó bármilyen színről. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj maxi szoknyákat ősszel

  • 2017. szeptember 29.

Hosszú szoknyákat valamiért leginkább nyáron szoktunk hordani, pedig ősszel is ugyanolyan létjogosultságuk van, sőt! Ugyanis rendkívül jól mutatnak bokacsizmával és kötött kardigánokkal is, ráadásul a hűvösebb idő miatt teljesen érthető módon preferáljuk a hosszabb, így melegebb ruhadarabokat. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes hordani őket!

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos esős időben

Az ősz egyet jelent azzal, hogy meglehetősen sokat, és igen gyakran esik az eső. Ilyenkor is szeretnénk csinosak és stílusosak lenni, azonban úgy, hogy lehetőleg minél kevésbé ázzunk el. Most ehhez gyűjtöttünk össze tippeket, hiszen az, hogy gumicsizmát vagy esőkabátot kell viselnünk, és esernyőt kell magunkkal hordanunk, nem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki tökéletesen.

olvass tovább