Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2015. március 21.

  • 2015. március 21.

A mai napon határozd meg az irányod és a helyed a jelenben, és kapcsolódj a Kozmoszhoz, mert a része vagy. Ma sport, mozgás, gyakorlati , aktív pihenés. Napi megerősítés: meghatározom mi a feladatom, mitől vagyok boldog és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 19.

  • 2015. március 19.

A mai napon adj hálát mindazért, amid van. Ma meditálj , pihenj, végezz minden vizes tevékenységet. Napi megerősítés: a hála a bőség forrása, és szívből hálás vagyok mindenért, amit életem során kaptam.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 17.

  • 2015. március 17.

A mai napon szeresd a Földanyát, tégy érte ma valamit. Ma a baráti beszélgetések, szabadtéri programok, természettel való egység. Napi megerősítés: együtt rezonálok a Földdel , a Természettel és a Földanya minden jóval ellát.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 16.

  • 2015. március 16.

A mai napon figyelj oda, életed mely területén szükséges néhány különösen fontos változtatást megtenned. Ma társasági programok, szórakozz kicsit. Napi megerősítés: mindig tudom mit kell tennem, elengednem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 13.

  • 2015. március 13.

A mai napon legyen szilárd stabil alapod, haladj előre, mérlegelj minden kockázatot. Ma beszélgetések, olvasás, testedzések. Napi megerősítés: a bizalom és hit az életben és önmagamban mindennapi életem része.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 11.

  • 2015. március 11.

A mai napon kezeld ösztönösen a különböző felmerülő helyzeteket. A pozitív gondolkodás, hit, jobbá válási szándék segít, hogy megtisztuljunk a hideg, téli energiáktól. Napi megerősítés: megnyílok a friss, tiszta, energiáknak és az életerő áramlásának.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 10.

  • 2015. március 10.

A mai napon töltsön el bátorság, éld meg a szabadon szárnyalás örömét. Ma végezz lelki tisztogatásokat vízkúrákkal tisztítsd tested- lelked. Napi megerősítés: a hibákból tanulok, elengedek mindent, ami nem a szeretet.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 9.

  • 2015. március 09.

A mai napon fogadd be az emberi melegséget és egységesség érzését. Ma engedd el a múlt terheit, takarítsd ki az otthonod és a lelked. Napi megerősítés: Engedélyt adok magamnak a Boldogságra, Örömre és Szeretek és Szeretve vagyok.

olvass tovább

TOMS gyerekcipő kollekció

  • 2015. március 09.

2006-ban az amerikai világutazó, Blake Mycoskie gyerekekkel barátkozott egy argentínai faluban, amikor azzal a problémával szembesült, hogy a gyerekeknek nincsenek cipőik, melyek megvédhetnék a lábaikat. Szívén viselte a gyerekek sorsát, így megalapította a TOMS vállalatot, ami a One for One eszme alapján, minden egyes cipő vásárlásakor egy pár új cipővel támogatja a rászoruló gyereket. A TOMS 2015 tavaszi gyerek kollekciója idán először kapható Magyarországon! Hamarosan az üzletekben!

olvass tovább