Kulcsszó keresés /


2015 Sziget himnusz: Easy As One Two Three

  • 2015. március 25.

A tizedik születésnapját ünneplő Irie Maffia adja a Sziget Fesztiválköztársaság idei himnuszát. Az Easy As One Two Three című dal a zenekar készülő új lemezére is felkerül, de már hallható a közönség számára.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 24.

  • 2015. március 24.

A mai napon ne ragadj benne a zűrzavarban, terjeszd ki a látószöged, lásd meg benne a magasabb tervet. Ma baráti programok, szórakozz kicsit, beszélgess. Napi megerősítés: megtalálom a nyugalmamat a forgószél középpontjában.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 21.

  • 2015. március 21.

A mai napon határozd meg az irányod és a helyed a jelenben, és kapcsolódj a Kozmoszhoz, mert a része vagy. Ma sport, mozgás, gyakorlati , aktív pihenés. Napi megerősítés: meghatározom mi a feladatom, mitől vagyok boldog és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 19.

  • 2015. március 19.

A mai napon adj hálát mindazért, amid van. Ma meditálj , pihenj, végezz minden vizes tevékenységet. Napi megerősítés: a hála a bőség forrása, és szívből hálás vagyok mindenért, amit életem során kaptam.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 17.

  • 2015. március 17.

A mai napon szeresd a Földanyát, tégy érte ma valamit. Ma a baráti beszélgetések, szabadtéri programok, természettel való egység. Napi megerősítés: együtt rezonálok a Földdel , a Természettel és a Földanya minden jóval ellát.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 16.

  • 2015. március 16.

A mai napon figyelj oda, életed mely területén szükséges néhány különösen fontos változtatást megtenned. Ma társasági programok, szórakozz kicsit. Napi megerősítés: mindig tudom mit kell tennem, elengednem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 13.

  • 2015. március 13.

A mai napon legyen szilárd stabil alapod, haladj előre, mérlegelj minden kockázatot. Ma beszélgetések, olvasás, testedzések. Napi megerősítés: a bizalom és hit az életben és önmagamban mindennapi életem része.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 11.

  • 2015. március 11.

A mai napon kezeld ösztönösen a különböző felmerülő helyzeteket. A pozitív gondolkodás, hit, jobbá válási szándék segít, hogy megtisztuljunk a hideg, téli energiáktól. Napi megerősítés: megnyílok a friss, tiszta, energiáknak és az életerő áramlásának.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 10.

  • 2015. március 10.

A mai napon töltsön el bátorság, éld meg a szabadon szárnyalás örömét. Ma végezz lelki tisztogatásokat vízkúrákkal tisztítsd tested- lelked. Napi megerősítés: a hibákból tanulok, elengedek mindent, ami nem a szeretet.

olvass tovább