10 dolog, amit utálok benned

  • 2015. június 26.

A problémahalmaz – már ha az életben ezeket nevezzük problémának – túl mutat azon, hogy nem hajtod le a wc deszkát. Sosem akarjuk ugyanazt, ugyanis a nő férfit akar, a férfi pedig nőt, ergo hogyan is érthetnénk meg egymást. Mondjuk, ha van megfelelő kommunikáció, és merünk őszinték lenni még azelőtt, hogy végleg elromlana egy kapcsolat, akkor tényleg működhet, veled, Férfi! Íme tíz dolog, amit utálok benned.

olvass tovább

Csend

  • 2015. május 24.

Az emberi kapcsolatok csendjei sokrétűek és beszédesebbek minden kommunikációnál. Van gyógyító és simogató csend, amikor nincs szükség szavakra, csak a másik bőrébe suttogott, elfúló suttogásra, ahol a csend zenéjét hallgatjuk újra, egyre csak szorosan összebújva. Az ilyen csendben értjük leginkább a másik szavát, belefúrjuk magunkat az érzésbe, magunkra szórjuk és jólesőn betakarózunk vele, érezzük, ahogyan becéz és körülölel. Nincs szükség szavak, mondatok megformálására, egyetlen egy sem hangzik el, mégis úgy érezzük egész idő alatt beszéltünk, érzékeink figyelmen kívül hagyták a csendet.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 26.

  • 2014. február 26.

A mai napon radikális ötleteid lehetnek, ami jó, csak előtte tárgyalj! Tedd meg, amit meg kell tenned. Ma lomtalaníts, tisztogass, ápold bőrödet, kozmetikázz. Napi megerősítés: tiszta kommunikációval élem az életem, ami rám tartozik, megszépítem.

olvass tovább

Ember twoo-rkáló

  • 2013. október 29.

Történt egy szép őszi napon, hogy nagy tiszteletben tartott 60-as férfi ismerősöm egy e-mail tanúsága szerint "Ismerkedni akart velem a Twoo-n keresztül". Persze, hogy rákattintottam, hiszen komoly szakembernek tartom a kommunikáció területén. Ő nagyjából az ötödik ember volt, akitől ilyen mail jött, mind kiváló koponya, nem fogtam gyanút.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 18.

  • 2013. július 18.

A mai napon távolodj el mindentől, ami nem a tiéd, ne bonyolódj bele mások életébe. Ma a jövőd teremtése, programozása, az Univerzummal való kommunikáció felerősített napja van, hálásan köszönd meg az útmutatást. Napi megerősítés: Mindig tudom mit kell tennem ahhoz, hogy jól érezzem magam minden pillanatban.

olvass tovább

Mire jók a tréningek?

  • 2013. július 08.

Elmerülünk a hétköznapokban, apró-cseprő vagy nagyobb teendők és gondok között. Talán jó, ha felemeljük a fejünket egy pillanatra és megfogalmazzuk magunkban, hogy mire is lenne szükségünk? Hogyan tudnánk úgy élni az életünket, ahogy szeretnénk? Hogyan közelíthetnénk a jelenlegi énünket az ideális énünkhöz? A stressz, kommunikáció, konfliktus, lelki egészség, párkapcsolat, szülővé válás mind olyan témák, amelyek életünk megkerülhetetlen oszlopai.

olvass tovább

Gyermek és halál

  • 2013. június 29.

Mindannyiunknak előbb-utóbb szembe kell nézni a megváltoztathatatlannal. A halált sokszor mi magunk sem értjük, nem tudjuk felfogni, feldolgozni. Még nehezebb feladat ez a gyermekek számára. Azt, hogy ők hogyan élik meg a környezetükben történt halálesetet, nagyban függ a szülők, családjuk, szeretteik kommunikációjától.

olvass tovább