Kulcsszó keresés /


Egek ura

  • 2010. január 25.

Ha létezik vállalkozás, mely virágozni képes a gazdasági válság idején, az valószínűleg egy olyan cég, mely az alkalmazottak elbocsátására szakosodott.

olvass tovább

Egy ház áráért - egy óra

  • 2010. január 18.

A válság dübörög, az óra ketyeg. Jó ideje halljuk, hogy begyűrűzött a válság, de most már bizonyosak lehetünk abban, hogy nem minden piacot érintett. Így a luxusóra-gyártás mondhatni hasít, az órák frontja még itthon is fel tud mutatni jó pár jelentős eladást.

olvass tovább

CODE-X, hibrid meghajtású luxus

  • 2009. június 22.

Korábban csak nagyon kevesen gondolták, hogy a luxuskategória egyszer környezettudatos is lehet. A hatalmas fogyasztás, a felhasznált anyagok környezeti terhelése bizony eddig nem volt szempont a felső pár százezernek. De itt a válság, meg a tévében is bemondták, hogy felmelegedünk, tehát divat lett a környezettudatosság.

olvass tovább

Schiesser története

  • 2009. január 13.

A több mint százharminc éves cég a német textilipar egyik legtekintélyesebb vállalata. Túlélt két világháborút, gazdasági világválságot, s a mai napig meghatározó a textiliparban, azonbelül pedig a fehérnemű piacon.

olvass tovább

Moszkvai millionaire fair

  • 2008. december 03.

Válság ide, válság oda, az orosz milliárdosokat (szándékosan nem milliomosokat mondtunk) cseppet sem izgatja a világgazdasági válság. Valójában persze a legtöbbjüknek nincs is oka rá. Ezt bizonyítja a moszkvai milliomosok vására.

olvass tovább

Vége a piaci pániknak

  • 2008. április 01.

Úgy tűnik, a kormánykoalíció szétesése miatt elhúzódó piaci válságot, a nemzetközi nagytőke Hazánkból való kivonulását vízionáló elemzők jócskán eltúlozták a belpolitikai válság gazdasági hatásait. Kedd délutánra a tőzsde valósággal megtáltosodott,  a forint köszöni szépen, jól van.

olvass tovább