Kulcsszó keresés /


Style Tipp: C-vitamin bomba a bőrnek.

  • 2016. december 15.

Ha igazán előrelátóak vagyunk, olyan ajándékot választunk magunknak- vagy annak ,akivel igazán törődünk- aminek nagy hasznát veszi az ünnepek után is. Tökéletes választás például egy igazán ütős bőrápoló, ami igazán sokat fog segíteni a karácsonyi hajtás és szilveszteri bulik után.

olvass tovább

Style Tipp: szépséges sminkek a Bourjoistól.

  • 2016. december 03.

Ha táskából és hozzá passzoló cipőből soha nincs elég, akkor a sminkekből meg pláne. Adni és kapni is nagyon jó, így ezekkel a szépségekkel biztosan sikert aratsz majd. Ráadásul a szilveszteri nagy parti dömping előtt nagy szükség is lesz rá...

olvass tovább

30 csecse ruha az év végi ünnepekre (különböző árkategóriákból)

  • 2016. november 13.

Bármennyire is furcsa ezt kimondani, bármennyire is tűnik úgy, hogy nemrég még nyár volt, az év vége elkezdődött, és már egy hónap sincs addig, amíg végérvényesen beindulnak a karácsonyi party-k, na meg a szilveszter is vészesen közeleg. Hogy ne kapj a véghajrában sikítófrászt, mutatunk néhány tuti rucit, amiben nem fogsz csalódást okozni sehol.

olvass tovább

Vendégváró receptek a szilveszter házigazdáinak

  • 2015. december 30.

A szilveszteri bulik utánozhatatlan hangulatát a jó társaság, a zene, az újév izgalma és persze az alkohol mellett a szépen megterített asztal finomságai is garantálják a meghívott barátok, családtagok számára. Na, de a másik oldalról, a házigazda szemszögéből nézve igen sok melóval jár egy ilyen szilveszteri party megszervezése. Ha a zenéről gondoskodtak, a ház is teli van konfettivel és girlandokkal, még mindig ott a nagy kérdés: mit adjak enni a töménytelen mennyiségű alkohol mellé a vendégeknek? Íme, 4 nem mindennapi vendégváró ötlet, szilveszteri házigazdákak!

olvass tovább

Mennyei falatok szilveszterre

  • 2015. december 30.

A francia konyha messze földön ismeretes kifinomultságáról. Náluk az előétel nem pusztán a korgó gyomor csillapítására szolgál, hanem már önmagában leírhatatlan kulináris élvezet. Az úgynevezett Hors d’Oeuvre kifejezés, előételként feltálalt aprócska falatokat takar, mely az utóbbi időben méltatlanul szorult háttérbe. Megosztunk veletek 3 receptet, amelyek nem csupán finomak, de külön történelmi háttérrel is rendelkeznek és egy-egy híresség nagy kedvencei voltak. Ideje felidézni a múltat és újra feltálalni ezeket az ínycsiklandozó falatokat.

olvass tovább

Szilveszter gyerekekkel

  • 2015. december 29.

Minden gyerekes családban felmerül év végén a nagy kérdés: hogyan töltsük idén a szilvesztert? Pocakban bent, pocakból kint, totyogóval, vagy kiskamasszal, számtalan variáció létezik e különleges nap eltöltésére, egy a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

olvass tovább