Kulcsszó keresés /


L’Oréal Paris Triple Active Fresh

  • 2011. augusztus 02.

szuper hidratáló gél-krém vitaminokkal (CG, E, B5) és alapvető ásványi anyagokkal (Magnesium, Calcium) gazdagítva, mely optimális hidratálást biztosít a bőr számára az azonnal frissebb és ragyogó arcbőrért napról napra.

olvass tovább

100 éves a Párisi Nagy Áruház

  • 2011. április 12.

1911 márciusában adták át a nagyközönségnek Budapest első, valóban exkluzív bevásárlóközpontját, a Párisi Nagy Áruház-at. A hányatott sorsú épület - melyen kiválóan tükröződik Hazánk XX-ik századi történelme - 100 éves születésnapjára végre régi fényében ragyoghat.

olvass tovább

Életműdíjat kap Belmondo

  • 2011. április 01.

Kitüntetik életművéért Jean-Paul Belmondót. Az áprilisban 78. életévét betöltő francia színész a cannes-i filmfesztiválon veheti majd át a díjat, várhatóan május 16-án. Az agyvérzés miatt megrendült egészségi állapotú színész a Le Parisien című lap információi szerint elfogadta a meghívást.

olvass tovább

Téli kényeztetés Maria Galland termékekkel

  • 2011. január 31.

Benne vagyunk a télben, s ez még hosszú hetekig nem is változni. Ezért bőrünk is speciális kezelést igényel, amelyhez muszáj a megfelelő termékeket megtalálnunk. A Maria Galland Paris kutatólaboratóriuma 3 új arcápoló terméket fejlesztett ki, melyek tele vannak tápláló és hidratáló hatóanyagokkal, így a téli bőrápolás során elengedhetetlenek.

olvass tovább

Változások a Chanelnél és a Vogue-nál

  • 2011. január 11.

Záporoznak a divatvilágra a friss kampányok képei, a újonnan felfedezett arcok és a legtöbben rengeteg kreativitással felvértezve várják az új szezont. Rögtön két ropogós történésről is hírt adunk, mindkettő elég erős befolyással hat a divatszakmára. Blake Lively, mindenki Gossip Girlje lett a Chanel új arca, illetve a Vogue Paris is megtalálta új főszerkesztőjét.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Essende

  • 2010. december 29.

Mademaiselle de Paris címmel mutatta be az Essende 2010-es őszi/téli kollekcióját, melyet Ecker Szilvia, a Szegedi Divatiskola végzett hallgatója álmodott meg. A ruhák a nőies, elegáns vonalat képviselik, igazi párizsi eleganciával, különleges szabásvonalakkal és rengeteg kézi munkával készültek.

olvass tovább