Kulcsszó keresés /


Stir It Up: Bob Marley lánya a londoni olimpián

  • 2012. április 08.

A Puma bejelentette, Cedella Marley dizájner, a jamaikai reggae ikon lánya tervezi a jamaikai atlétikacsapat díjátadón viselt formaruháját és versenyszerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra. Ennek kapcsán tettük fel kérdéseinket a jamaikai dinasztia legidősebb lányának.

olvass tovább

Vén Európa modern köntösben

  • 2012. április 07.

Az osztrák Alpok fővárosa nemcsak három olimpiájáról és remek síparadicsomairól, de kiemelkedő színvonalú vendéglátásról is híres. Innsbruckban található a régió egyetlen 5 csillagos szállodája. Leteszteltük a Grand Hotel Europát.

olvass tovább

Ismét Spice Girls láz

  • 2012. február 17.

A hír igaz! Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell és Victoria Beckham eleget tesznek a Királynő kérésének: a június 4.-én esedékes Jubileumi Gyémánt ünnepségen újra egyesülnek. Sőt, ha minden igaz a londoni olimpiai játékokon is fellépnek majd, mint a szigetország egykori legdrágább exportcikkei. Ennek örömére megidézzük régi stílusukat, ruháikat, és átültetjük őket a 2012-es trendeknek megfelelően. Fűszerezd be Te is a tavaszi ruhatárad!

olvass tovább

Szocsi téli olimpia - az építkezés

  • 2011. május 30.

Bár még igencsak messze van a következő téli olimpia, a felkészülést ez természetesen nem befolyásolja. Az oroszok híres üdülővárosában megbolydult az élet, az építkezés már javában tart. Az infrastruktúra és az utak fejlesztése azonban megtanítja türelemre az oroszokat, ám ők - jól tudjuk - bármikor képesek sugárzó arccal egy emberként egy nemes cél mögé állni.

olvass tovább

Egri borok sikerei

  • 2011. április 19.

A bordeaux-i Challenge International du Vin versenyt a borok olimpiájának is nevezik. Évente 30 ország több mint 5 ezer borral képviselteti magát. A tavalyi szép sikerek után az idén is kiemelkedően szerepeltek a magyar borászok, különösen az egriek.

olvass tovább