Kulcsszó keresés /


Nagyon Balaton

  • 2013. augusztus 13.

Augusztus 18-20. között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Új fesztiválok indulnak, s számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra, valamint újra koncertet ad az LGT. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, látványos tűzijáték koronázza meg. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

olvass tovább

Borban az egészség!

  • 2013. július 03.

A VIII. Gyógy- Bornapok- Büki Gasztro Fesztivál szervezői, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel, gyerekprogramokkal és Bük Város Bora szavazással várják a látogatókat július 24-27. között.

olvass tovább

Halott kabócák a fákon

  • 2013. június 27.

Ott ültünk azon a régi stégen. Tudod, arrafelé már nem volt olyan sűrű a nádas, és te imádtad a hangos kabócákat, pedig én a falra másztam tőlük hajnalonként, amikor a hajón aludtunk. Igen, ezek a csodás kis madárbogarak éjjelente nem énekelnek. Csak a napnak adnak sokórás koncerteket, amitől reggelente a fejem olyan nagyon fájt.

olvass tovább

Mikrofonnál: a francia nyelvtanár

  • 2012. november 08.

Francia nyelvtanári diplomáját követően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán is diplomát szerzett. Az elmúlt 15 évben számtalan népszerű előadóval dolgozott koncerteken és stúdiófelvételeken. Swinguistique című műsorának kapcsán zenéről, harmóniáról és lélekről is beszélgettünk Micheller Myrtill-lel.

olvass tovább

Gyere a Tündérvölgybe!

  • 2012. augusztus 14.

Ha szívesen hallgatnál koncerteket, meséket, vagy éppen táncot tanulnál, dalt írnál, akkor augusztus utolsó hétvégéjén téged is vár a nyár egyik utolsó fesztiválja.

olvass tovább