Kulcsszó keresés /


Párizs után New Orleans!

  • 2013. november 25.

Természetes bájával, különles vibráló hangjával, mesebeli lényével , érzelemgazdag dalaival Boggie (Csemer Boglárka) a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen nem olyan régen, idén októberben Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban adott koncertet.

olvass tovább

Szirota Jennifer immáron saját zenekarral!

  • 2013. november 21.

Rutinos tehetségkutató-követők minden bizonnyal találkoztak már Szirota Jennifer nevével. És akik emlékeznek arra a bizonyos nagyon kellemes és valódian „jazzes” Summertime-ra, minden bizonnyal kíváncsiak, hogy mi történt kedvencükkel a verseny után. Az immáron saját zenekarral is büszkélkedő, mindig kedves és érzékeny énekesnővel beszélgettünk.

olvass tovább

Világraszóló hangszerhungarikumok a Müpában

  • 2013. november 17.

November 22. és 24. között a Művészetek Palotája Világraszóló Fesztiválján 25 nagyszerű muzsikus - komoly-, nép-, világzenei előadók és jazzisták - mutatják be a két hangszerben rejlő lehetőségeket, műfaji sokszínűségüket

olvass tovább

Ki a jó nő? Kivesézve!

  • 2013. szeptember 22.

Este nyolckor kapcsoljon minden kedves olvasónk a Jazzy Rádió éterére, ugyanis egy roppant kellemes beszélgetésre voltunk hivatalosak Tóth Vera művésznővel együtt. Ki a jó nő? Kivesézve!

olvass tovább

Ha hétvége, akkor Jazzy Garden!

  • 2013. július 17.

Aki szereti a jó helyeket, annak bizonyára ismerősen cseng a Jazzy Garden név. Most pénteken a Fool Moon teszi kellemessé a júliusi éjszakánkat.Mészáros Tamással, az acappella csapat oszlopos tagjával beszélgettünk.

olvass tovább