Kulcsszó keresés /


A legjobb Tina Turner dalok

  • 2014. november 26.

A 75 éves rock díva, immáron több mint 50 éve tartó pályafutása alatt minden szakmai elismerést bezsebelt, amit csak lehetett. A tizenegyszeres Grammy-díjas énekesnő, és többszörös Golden Globe-díjas színésznő, éppen ma tölti be 75. életévét, szívből gratulálunk! Isten éltesse sokáig!

olvass tovább

Hogyan gyorsítsuk anyagcserénket?

  • 2014. október 09.

A testedzési kalóriatáblázatok eléggé lehangolóak lehetnek. Amikor lépcsőmászó gépen edzünk fél órát, akkor kb. 300 kalóriát égetünk el, egy órányi futással pedig csak 700-at. Méltánytalannak tűnik, hogy ilyen sok munkával még annyi kalóriát sem égetünk el, hogy egy jóízűt együnk utána. A kalóriatáblázatok azonban megtévesztőek lehetnek és sokszor nem közlik a teljes valóságot.

olvass tovább

Kifutóról a hétköznapokba: tavasz 2015

  • 2014. október 07.

A divathetek lefutását követően mindig összegezzük a kifutók mögött látottakat, hogy a következő szezon ruhái mellett a sminkben is alkalmazkodjunk a divathoz. Nézzétek meg milyen beauty trendekre számíthatunk a tavaszi hónapokban!

olvass tovább

Ami nélkül el se kezdd az edzést

  • 2014. július 23.

Ha komolyan szeretnél nekiállni az edzésnek, jó, ha testileg és lelkileg is felkészülsz rá: ne azonnal maratoni futással kezdj, és ne tölts el egyszerre két órát az edzőtermi gépek gyűrésével. Ezzel ugyanis alaposan elveheted a kedved attól, hogy csatlakozz a rendszeresen sportolók csoportjához. Ha hajlamos vagy kifogásokat keresni, lebeszélni magad az edzésről, akkor a megfelelő sporteszközök beszerzésével sokkal könnyebben rá tudod venni magad a sportolásra. Kiss Virág, Arnold Classic Bikini modell győztes fitneszversenyző szerint a haladóknak az öltözék mellett érdemes néhány spéci kütyübe is beruházni.

olvass tovább

Csokis, túrós, epres

  • 2014. május 20.

Cukrászpályafutásom azon szakaszához értem, amikor már nem csak konkrét receptúrák alapján készítek édességeket, hanem ha elkap az ihlet, szabadon alkotok, variálok. Ez a torta is így készült, ráadásul születésnapra, úgyhogy szépnek és finomnak is kellett lennie egyszerre. A süti alapja egy brownie piskóta, ami már önmagában is kielégítheti egy földi halandó heti édesség szükségletét. Ezt ellensúlyozandó egy tejszínes túró réteg következik, majd sok-sok eper és házi lekvár.

olvass tovább

Luxusmárka kifinomult gyerekeknek

  • 2014. május 20.

Az 1944-ben született és 2007-ben elhunyt olasz tervező Gianfranco Ferré luxusmárkái a mai napig nagy népszerűségnek örvendnek és örök időkre beitták magukat a közvéleménybe. A tervező 1970-ben kezdte divat pályafutását, ám 1972-1974 között esőkabátok tervezésébe kezdett.

olvass tovább

A harcosok beveszik Budapestet

  • 2014. május 01.

Palánk- és épületmászás, rámpák, mocsaras árkok, vizes medence, szögesdrót pálya, kúszócső a föld alatt és felett, kötélháló és még megannyi épített és természeti akadály meg persze futás hegyen-völgyön... Ez a Fighters' Run, hazánk első számú akadályokkal nehezített futóversenye, amely most először hódítja meg a fővárost: május 17-én a Csillebérci Szabadidő Központban várja a bátor résztvevőket és a nézőket!

olvass tovább

Update öltöny

  • 2013. október 17.

Kedves Norbert! Régóta figyelem pályafutásodat, és meg kell mondjam, hogy azon szűk táborba tartozom, akik egyfelől elismerőleg tekintenek az általad elért üzleti sikerekre, másrészt viszont képtelenek mit kezdeni a tőled távol eső témákban történő, váteszi megnyilvánulásaiddal. Mindennemű Frízbi-beli álszakértői fellépésed ellenére, történjen az a halálbüntetés visszaállításának témájában, vagy a túlvilág senki által el nem beszélt misztériumában szívműtétedet követően, a rólad alkotott képem még mindig pozitív. Kérlek ne rontsd el!

olvass tovább

Nincs Vogue címlap Kate Moss nélkül

  • 2013. május 04.

Kate Moss igazi címlaplány. Ő jelent meg a talán a legtöbb alkalommal a Vogue főoldalán, ráadásnak a brit kiadvány évente többször is a borítóra teszi. A vitatott idol ez évben először a júniusi, angol coverfotón feszít, mint Bridget Bardot, Mi összegyűjtöttünk nektek néhány címlapot a topmodell pályafutásából, a teljesség igénye nélkül. Szemezgessetek Kate-ből kedvetekre!

olvass tovább