Kulcsszó keresés /


5 egyszerű tipp az egészséges irodai táplálkozáshoz

  • 2015. január 30.

Reggeli kapkodás, napkezdő meeting, e-mailek, üzleti találkozó, újabb céges megbeszélés, rohanás… Ha neked is ismerős a helyzet, akkor biztosan szembesültél már azzal a problémával, hogy a pörgős mindennapok során nemhogy egészségesen táplálkozni, de általában pár egészségtelen falatot bekapni sincs idő. Íme, pár egyszerű, életmódváltóknak kötelező tipp, amivel nem csak időt spórolhatsz, de az egészségedért is tehetsz, ha irodai étkezésről van szó!

olvass tovább

Így öltöznek a Victoria’s Secret modellek a hétköznapokban

  • 2014. október 29.

A Victoria’s Secret modelljeinek szinte munkaköri előírás a tökéletesség, hiszen falatnyi fehérneműkben kell végigvonulniuk a mindig óriási figyelemmel kísért bemutatón. Mivel legtöbbször kevés ruhában látjuk őket, ezért most vessünk egy pillantást arra, hogy hogyan öltözködnek a kifutón túl!

olvass tovább

A megtévesztésig

  • 2014. szeptember 17.

Vajon mit kíván közvetíteni az a művész, aki az emberekre a megszólalásig hasonlító szobrokat készít? Duane Hanson a hiperrealizmus egyik legismertebb képviselője olyan hétköznapi embereket öntött formába monumentális szobraiban, akik teljesen általános dolgokat csinálnak, például napoznak, falat mázolnak vagy vásárolnak. Összegyűjtöttük nektek legérdekesebb munkáit. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Praktikus nyári frizurák minden alkalomra

  • 2014. május 30.

Végre minden kétséget kizáróan, visszafordíthatatlanul kitört a nyár – a hőmérséklet emelkedésével azonban nem csak a pulcsikat cserélgetjük lenge topokra és a farmerokat falatnyi szoknyákra, de érdemes a mindennapos szépségápolási rutinunkat és hajviseletünket is kicsit újragondolni.

olvass tovább

Mini Outfit - Életérzés

  • 2014. március 08.

Érzitek a pezsgést? Érzitek a tavasz szelét? Érzitek a zenét? Mi érezzük, és most el is hozzuk nektek aktuális outfitünkkel. A mostani kollekciót a basic alap színek használatával és egy csipetnyi élénk pikantériával bolondítottuk meg, csempésztünk bele egy kis lazaságot, egy falat vagányságot, és persze szépséget is.

olvass tovább

Egy kecske bátorságával

  • 2013. november 30.

Él Olaszország északi részén, a Gran Paradiso Nemzeti Parkban egy kőszáli kecskefaj, amely halált megvető bátorsággal mássza meg a szinte függőleges falat. Persze nem hobbiból, a gáton található ásványi anyagok csábítják az állatokat a mutatványra.

olvass tovább

Nelliz konyhája: fügés falatok

  • 2013. november 27.

Ha vásárolni megyek a fűszeresemhez, legalább 3 féle sajtot veszek. Ma többek között egy brie-re esett a választásom, ez volt az alapja a vacsoránknak. Fügével, és baracklekvárral készítettem el.

olvass tovább

Mai mosoly: egy falat Görögország

  • 2013. október 06.

Mikor ezt a receptet írtam, a szívem megszakadt, mert vége lett a nyárnak…és talán ez volt életem egyik legjobb nyara! Azonban valahol nagyon örültem is, hiszen kezdődik az ősz, a borfesztiválok, pálinkafesztiválok szezonja, és mert a testvérem, aki Új-Zélandon él is ebben a hónapban látogatott haza. Szóval izgalommal töltött el ez az időszak is.

olvass tovább

Mai mosoly: fahéjas csoki csoda

  • 2013. július 13.

Egyszer, kiskoromban, farsangkor (mondjuk, nem csak akkor – a Nagyival mindig sütöttünk:P) a Nagymamámmal farsangi fánkot sütöttünk. 45 darab lett, még forrón megettem 25 darabot… Utána majdnem a mentőt hívták ki, annyira nagyon rosszul voltam. De a Nagypapámnak a kezére is rácsaptam, hogy ne vegye el az utolsó falatot.

olvass tovább