Kulcsszó keresés /


Mennyei falatok szilveszterre

  • 2015. december 30.

A francia konyha messze földön ismeretes kifinomultságáról. Náluk az előétel nem pusztán a korgó gyomor csillapítására szolgál, hanem már önmagában leírhatatlan kulináris élvezet. Az úgynevezett Hors d’Oeuvre kifejezés, előételként feltálalt aprócska falatokat takar, mely az utóbbi időben méltatlanul szorult háttérbe. Megosztunk veletek 3 receptet, amelyek nem csupán finomak, de külön történelmi háttérrel is rendelkeznek és egy-egy híresség nagy kedvencei voltak. Ideje felidézni a múltat és újra feltálalni ezeket az ínycsiklandozó falatokat.

olvass tovább

Hozzátáplálás - Nem lóverseny

  • 2015. december 27.

A WHO, a La Leche Liga, a Szoptatásért Magyar Egyesület is az első félévben az igény szerinti és kizárólagos szoptatást javasolja, majd a szilárd ételek fokozatos bevezetése mellett az anyatej meghatározó maradjon az étrendben az első életévben - mi is egyet értünk ezzel. Betöltött hat hónapos korban válik lassanként képessé a csecsemő a szilárd ételek megemésztésére és hasznosítására. Tápszeres csecsemőknél sem érdemes ennél korábban kezdeni a hozzátáplálást, mert az ő emésztőrendszerük sem érettebb. Cikkünkben abban segítünk mire érdemes odafigyelned, ha eljött az első falatok ideje.

olvass tovább

Eljött a baráti összejövetelek ideje - olasz stílusban

  • 2015. május 05.

2015. április 28-án Budapesten járt az Aperol és Campari nemzetközi márkanagykövete, Loris Contro, aki fergeteges stílusban varázsolt másodpercek alatt igazi olasz nyáresti frissítőket - amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetünk. Hozzá pedig könnyed, pikáns falatkákat tálalhatunk barátainknak, amelynek trükkjeiről Wossala Rozina mesélt.

olvass tovább

Edd laposra a hasad!

  • 2015. április 20.

Ahogy közeleg a nyár, egyre jobban pánikolunk a szép, lapos hasért. Ez nem egyenlő a soványsággal, hiszen egy kis pocak is lehet szexi, meg aztán a puffadás is sokaknál gondot jelent. Hogy rádolgozunk-e még, csakis rajtunk múlik, most inkább azt mutatjuk meg, mit érdemes enni, ha lapos női hasfalat szeretnénk!

olvass tovább

5 egyszerű tipp az egészséges irodai táplálkozáshoz

  • 2015. január 30.

Reggeli kapkodás, napkezdő meeting, e-mailek, üzleti találkozó, újabb céges megbeszélés, rohanás… Ha neked is ismerős a helyzet, akkor biztosan szembesültél már azzal a problémával, hogy a pörgős mindennapok során nemhogy egészségesen táplálkozni, de általában pár egészségtelen falatot bekapni sincs idő. Íme, pár egyszerű, életmódváltóknak kötelező tipp, amivel nem csak időt spórolhatsz, de az egészségedért is tehetsz, ha irodai étkezésről van szó!

olvass tovább

Így öltöznek a Victoria’s Secret modellek a hétköznapokban

  • 2014. október 29.

A Victoria’s Secret modelljeinek szinte munkaköri előírás a tökéletesség, hiszen falatnyi fehérneműkben kell végigvonulniuk a mindig óriási figyelemmel kísért bemutatón. Mivel legtöbbször kevés ruhában látjuk őket, ezért most vessünk egy pillantást arra, hogy hogyan öltözködnek a kifutón túl!

olvass tovább

A megtévesztésig

  • 2014. szeptember 17.

Vajon mit kíván közvetíteni az a művész, aki az emberekre a megszólalásig hasonlító szobrokat készít? Duane Hanson a hiperrealizmus egyik legismertebb képviselője olyan hétköznapi embereket öntött formába monumentális szobraiban, akik teljesen általános dolgokat csinálnak, például napoznak, falat mázolnak vagy vásárolnak. Összegyűjtöttük nektek legérdekesebb munkáit. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Praktikus nyári frizurák minden alkalomra

  • 2014. május 30.

Végre minden kétséget kizáróan, visszafordíthatatlanul kitört a nyár – a hőmérséklet emelkedésével azonban nem csak a pulcsikat cserélgetjük lenge topokra és a farmerokat falatnyi szoknyákra, de érdemes a mindennapos szépségápolási rutinunkat és hajviseletünket is kicsit újragondolni.

olvass tovább

Mini Outfit - Életérzés

  • 2014. március 08.

Érzitek a pezsgést? Érzitek a tavasz szelét? Érzitek a zenét? Mi érezzük, és most el is hozzuk nektek aktuális outfitünkkel. A mostani kollekciót a basic alap színek használatával és egy csipetnyi élénk pikantériával bolondítottuk meg, csempésztünk bele egy kis lazaságot, egy falat vagányságot, és persze szépséget is.

olvass tovább

Egy kecske bátorságával

  • 2013. november 30.

Él Olaszország északi részén, a Gran Paradiso Nemzeti Parkban egy kőszáli kecskefaj, amely halált megvető bátorsággal mássza meg a szinte függőleges falat. Persze nem hobbiból, a gáton található ásványi anyagok csábítják az állatokat a mutatványra.

olvass tovább