Kulcsszó keresés /


Karácsonyi énekek

  • 2013. december 18.

A karácsonyi készülődés nem is lenne igazi, a világszerte ismert karácsonyi slágerek nélkül. Ezeket szedtük egy csokorba, némi háttérinfót is szolgáltatva hozzájuk. Készíts egy lejátszási listát és hallgasd miközben díszíted a fát, elkészíted az ünnepi vacsorát és becsomagolod az ajándékokat. A számok címeire kattintva egyből meg is hallgathatod a dalokat.

olvass tovább

Dallal a falnak - Zene teneked

  • 2013. május 13.

Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje, a Párdon zenekar közreműködésével. Most a budapesti publikum is személyesen tapasztalhatja meg ezt az élményt. A részletekről a két főszereplőt faggattuk.

olvass tovább

Újra dalolunk

  • 2013. március 14.

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál lesz az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál, amit Svédországban rendeznek meg, mivel a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivált a svéd énekesnő Loreen, Euphoria című dala nyerte. Két elődöntőt rendeznek, az elsőt 2013. május 14-én, a másodikat pedig május 16-án. A döntőre 2013. május 18-án kerül sor, Malmőben.

olvass tovább

Japánul is énekelhetne ByeAlex

  • 2013. március 04.

A verseny alatt BKV-val járt dolgozni, a négyes döntőbe is csak alig jutott be. Aztán hatalmas meglepetésre ByeAlex megnyerte A Dalt, és ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

olvass tovább

Compact Disco! - Interjú a győztesekkel

  • 2012. február 17.

A Dal döntője rendkívüli izgalmakat hozott, a nyertesek mosolyát, a csalódottak szomorúságát, ám mindenek előtt színes és szerethető előadásokat, ahol mindvégig érzékelhető volt a szenvedély és a tökéletességre való törekvés. A győztesek, vagyis a Compact Disco készséggel állt rendelkezésünkre. Együtt válaszoltak a Stylemagazin.hu kérdéseire! Fogadják szeretettel őket!

olvass tovább

Eurovízió, országos eldönthetetlen - A dal

  • 2012. február 16.

Nem könnyű így utólag bármi újat mondani, főleg úgy, hogy hol botrányokról, hol elkeseredettségről olvashat a közönség, vagy az egyszerű szörföző, mégis pár nappal a döntő után talán higgadtabban lehet értékelni.

olvass tovább