Kulcsszó keresés /


Gundel Takács és a barteröltöny

  • 2014. február 27.

Véget ért az M1 dalválasztó showja. A tavalyi győztes, az általam kimondottan kedvelt, a többség által meg nem értett, egyébként minden bizonnyal UFO Bye Alex volt. Kis hazánk idén Kállay-Saunders Andrást küldi csatába a zsűri és a közönség együttes döntése alapján. Ez idáig rendben is van.

olvass tovább

Minden ugyanaz, másképpen!

  • 2014. január 30.

Mintha lenne valami abban, hogy az a bizonyos muzikális aranykor, vagy nem is tudni, hogy az ember minek hívja a rendszerváltás környéki felhypeolt állapotot, amikor még ott volt az a bizonyos igazi lendület. Na, az most mintha újraéledezne, vagy lenne valamilyen hullám, amelyből egyszerre, meg párhuzamosan jelennek meg előadók, meg jó zenék, vagy csak most érnek össze a szálak, de érdemes egy kicsit az embernek felkapnia a fejét, mert van, hogy végre jókor szólal meg a dal.

olvass tovább

Karácsonyi énekek

  • 2013. december 18.

A karácsonyi készülődés nem is lenne igazi, a világszerte ismert karácsonyi slágerek nélkül. Ezeket szedtük egy csokorba, némi háttérinfót is szolgáltatva hozzájuk. Készíts egy lejátszási listát és hallgasd miközben díszíted a fát, elkészíted az ünnepi vacsorát és becsomagolod az ajándékokat. A számok címeire kattintva egyből meg is hallgathatod a dalokat.

olvass tovább

Dallal a falnak - Zene teneked

  • 2013. május 13.

Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje, a Párdon zenekar közreműködésével. Most a budapesti publikum is személyesen tapasztalhatja meg ezt az élményt. A részletekről a két főszereplőt faggattuk.

olvass tovább

Újra dalolunk

  • 2013. március 14.

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál lesz az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál, amit Svédországban rendeznek meg, mivel a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivált a svéd énekesnő Loreen, Euphoria című dala nyerte. Két elődöntőt rendeznek, az elsőt 2013. május 14-én, a másodikat pedig május 16-án. A döntőre 2013. május 18-án kerül sor, Malmőben.

olvass tovább

Japánul is énekelhetne ByeAlex

  • 2013. március 04.

A verseny alatt BKV-val járt dolgozni, a négyes döntőbe is csak alig jutott be. Aztán hatalmas meglepetésre ByeAlex megnyerte A Dalt, és ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

olvass tovább