Kulcsszó keresés /


Sziget-A szervezők teltházra készülnek

  • 2016. április 22.

Idén – a régi időket idézve – újra szerdától szerdáig tart a Sziget, azonban ugyanúgy Mínusz egy és Nulladik nappal felvezetve az öt teljes fesztiválnapot, mint az előző pár évben. Bár tavaly csúcsra járatták a hangulatot, idén a szervezők megpróbálják még magasabbra tenni a lécet. A nagy érdeklődésre számító eseményen még nagyobb hangsúlyt helyeznek a környezettudatosságra, a higiéniára, a látványra és a szolgáltatások minőségére. Magyarország első számú turisztikai attrakcióján megerősített intézkedésekkel készülnek, hogy garantálhassák a világ minden tájáról idesereglő látogatók biztonságát. Kezdés augusztus 10-én.

olvass tovább

Top 5: Ezek a legmenőbb Instagram profilok, szerintünk

  • 2016. április 10.

Napjaink legnépszerűbb képmegosztó portálján számtalan témában találunk amatőr vagy épp profi fényképeket, aminek köszönhetően mindenki megtalálja az érdeklődéséhez passzoló profilokat. Az alábbiakban egytől egyig érdekes felhasználókat mutatunk be nektek, akiknek profiljuk különböző tematikájú ugyan, de megérdemlik, hogy rányomj a „Követés” gombra.

olvass tovább

Óvodai konfliktus

  • 2015. november 26.

Magyarországon egy átlagos gyermek 2-3 éves kora körül kerül először társas, intézményi keretek között működő csoporthelyzetbe. Ez az időszak többek között a szociális érettség, a kommunikáció és a konfliktushelyzetek kezelésének szempontjából is mérföldkő. A kortárs csoport fejleszti a segítőkészséget, a mások iránti érdeklődést, de teret nyújt a versengésnek is. A gyereknek el kell fogadnia, hogy most már nem csak körülötte forog a világ és neki is alkalmazkodnia kell a társakhoz. Ez pedig az esetek egy részében összeütközésekhez vezet.

olvass tovább

Randiötletek a hosszú hétvégére

  • 2015. október 23.

Az ősz és az október is rengeteg izgalmas programot tartogat számunkra. Összegyűjtöttünk néhány olyan randiötletet, eseményt, szórakozási lehetőséget, mely felkeltheti érdeklődéseteket a hűvös idő ellenére is.

olvass tovább

Négy év után visszafoglalja trónját Adele

Adele legutóbb négy esztendővel ezelőtt rukkolt elő albummal, amely 2011. január 21-én jelent meg. A 21 címet kapó korong gigantikus sikert hozott az énekesnőnek, hiszen pillanatok alatt a toplisták élére került vele. Ennek a figyelemnek köszönhetően hatalmas érdeklődés indult meg első korongja után is, ami azt eredményezte, hogy a The Beatles óta ő volt az első olyan előadó, akinek egyszerre két lemeze is az angol listák top5-ös helyén landolt.

olvass tovább

A zöld 50 árnyalata

  • 2015. július 06.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kertjében sétálgatva érdekes építményre bukkanhat az arra járó. A kert közepén egy modern, már-már futurisztikus házat állítottak ki, aminek története rögtön felkeltette az érdeklődésemet, így utána jártam, hogy miért és hogyan került oda.

olvass tovább

Egyértelmű volt, hogy nem illünk egymáshoz

  • 2015. május 06.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89