Kulcsszó keresés /


A tökéletes esküvő a részletekben rejlik

  • 2015. június 09.

Ásó, kapa, nagyharang – helyett ültetőkártyák, tábladekorációk, függő pompomok, asztaldíszek, fali függők és fotós kellékek egy modern, elegáns és stílusos esküvő ideális kellékei. Az ízléses, igényes és hangulatos dekorációk beszerzéséért végre nem kell egészen külföldig, vagy külföldi webshopokig elmennünk! A Lunettdesign.hu hazai webshop egy oldalon kínál kiemelkedő minőséget, letisztult dizájnt, egyedi darabokat és elérhető árakat, akár otthonunk, akár munkahelyünk, akár esküvőnk stílusát szeretnénk kifinomulttá tenni!

olvass tovább

Bazár: Leértékelt cipőcsodák

  • 2014. december 17.

Még nincs hivatalosan itt a leértékelések ideje, de ez nem jelenti azt, hogy ne lephetnénk meg magunkat karácsonyra egy olyan klasszikus, minőségi, és csodaszép darabbal, ami soha nem fog szembejönni az utcán. Csak megbízható webshopokból válogattam, bátran rendeljetek, mindenhol segítenek a méretválasztásnál a táblázatok!

olvass tovább

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja

  • 2014. november 07.

Használd ki az internetes vásárlás napját ! A DotcommerceDay nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

olvass tovább

Tovább nehezítheti a hazai webshopok, bioboltok és sok más bolt helyzetét egy új törvénymódosítás

  • 2014. augusztus 01.

Egyre nehezebbé teszi a hazai webáruházak helyzetét a külföldi e-kereskedők előretörése, sok esetben az ő termékeiket és oldalaikat preferálják a vásárlók a magyar webshopokkal szemben. Tovább nehezíti az étrend-kiegészítőket, vitaminokat és bio termékeket árusító kereskedők helyzetét, hogy a jövő évi költségvetési törvényben lehetőséget biztosít a törvényhozóknak, hogy a már terápiás dózisú hatóanyagot tartalmazó étrendkiegészítők és vitaminok csak a patikákban lesznek elérhetők (esetleg bizonyos üzletekben). Jánvári András, a multi-vitamin.hu ügyvezetője szerint ez a rendelkezés az egész piac helyzetét elbizonytalanítja, amely már egyébként is visszaesésben van a korábbi évekhez képest.

olvass tovább

Online kalandozás/webshopos vásárlás

  • 2013. november 08.

November 8. az internetes vásárlás világnapja! Az ötletgazda célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse az online vásárlás előnyeit! Izgatott vagyok. Beírom a címet. A kedvenc webshopom címét.

olvass tovább

Mini Me - by Mango

  • 2013. október 30.

A divat szerelmeseinek most aztán igazán fantasztikus kampánnyal rukkolt elő a Mango, ugyanis itt a 2014-es Mini Me kollekció, mellyel a kicsiket ugyanolyan trendi darabokba öltöztethetjük, mint saját magunkat! Igazán izgalmas látványt kelthetünk egy közös kollekcióval, ha gyermekünkkel együtt lépünk az utcára azonos darabokban - a hatás tuti nem marad el és még mosolyt is csalunk vele mások arcára. Próbáljátok ki! A ruhákat könnyedén beszerezhetitek a Mango online webshopjában is!

olvass tovább

The Body Shop a weben

  • 2012. május 28.

Nemsokkal azután, hogy a brit szépségápolási cég megnyitotta első boltját az Aréna Plazában, már magyarul is elérhető a neten.

olvass tovább