Kulcsszó keresés /


4 dolog, amit érdemes a Black Friday-n beszerezned

  • 2018. november 14.

Az 1966-ban keletkezett Black Friday, azaz fekete péntek a hálaadást követő pénteki nap elnevezése, mely a karácsonyi bevásárlás hivatalos kezdetét jelenti. Ez az akció –amely idén november 23-ra fog esni- hazánkban is egyre elterjedtebb lett az elmúlt években, így a leértékelések rajongói és a tudatos vásárlók már napokkal korábban elkezdik megtervezni, hogy mit szeretnének szuper kedvezményesen beszerezni. Mi is összegyűjtöttünk öt dolgot, amire érdemes a Black Friday alkalmával lecsapnod!

olvass tovább

Az igaz barátság

Ha a boldogágról beszélünk, szóba kerül a pénz, utazás, vásárlás, a férfi az életünkben, akit szeretünk, és aki viszont szeret minket, gyermek születése, de ne feledkezzünk meg soha az igaz barátságról sem.

olvass tovább

Mit vegyél a 2018-as Black Friday alkalmával?

  • 2018. szeptember 15.

Idén is várható Black Friday, ezúttal november 23-ára esik az akciózási láz. A világ legnagyobb kereskedelmi eseménye vitathatatlanul a vásárlásról és az akcióvadászokról szól, akik egész évben fenik a fogukat a legjobb és legnagyobb kedvezményekre. Annak ellenére, hogy mesésen hangzik, hogy akár 90%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk kiszemelt termékünkhöz, néha a jóból is megárt a sok. A vásárlási hullám meglovaglása közben ugyanis észrevétlenül többet költhetünk annál, mint amennyi belefér a büdzsénkbe, sőt: akár olyan árura is lecsaptunk hirtelen, amire semmi szükségünk. Hogy elkerüld az utólagos bánkódást, összeállítottunk egy listát, mely termékkategóriákra érdemes a hangsúlyt fektetni Black Friday idején.

olvass tovább

12 probléma, amit csak a formás lányok érthetnek

  • 2018. június 20.

Túlzottan nőies vonalakkal rendelkezni áldás és átok egyszerre. Hiába az irigylésre méltó mell- és fenékméret, ha olyan hétköznapi dolgot is megnehezítik az életed, mint egy szimpla ruhavásárlás. Íme, 12 mindennapos probléma, amivel minden teltebb, vagy igencsak formás lánynak szembesülnie kell!

olvass tovább

Most érdemes lakáshitelt felvenni!

  • 2018. május 07.

Ingatlanvásárláshoz meg lehet fontolni Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylését. Azt ugyanis most kedvező, például a Takarék Csoportnál 3,91-6,25 százalékos Teljes Hiteldíj Mutató (THM) mellett lehet felvenni.

olvass tovább

Fizetni, vagy nem fizetni? Az itt a kérdés

  • 2018. április 12.

A választ erre kérdésre mindenki tudja, ugyanakkor alábbi tanácsaink követésével elkerülheted, hogy túl sokat költs kedvenc termékedre, ha épp nincs leárazási szezon. A profi akció-figyelők jól tudják, mely időszakban éri meg lecsapni kiszemelt termékükre. A legismertebb vásárlási láz időszaka novemberben, az úgynevezett Black Friday-vel (Fekete Péntekkel) kezdődik, és a Kínai Új Évvel (január- február) ér véget, természetesen magába foglalva a karácsonyi dömpinget. A következő leárazási szezon azonban csak őszre várható, így szeretnénk mutatni pár tippet, hogy hogyan “ne fizess rá” a holtidőszakra, és ne fordíts többet egy-egy cikkre a kelleténél.

olvass tovább

10 ruhadarab, amit érdemes a leértékelések idején beszerezned

Az igazi divatrajongók talán még az ünnepeknél is jobban várják az egyből a karácsony után kezdődő leértékeléseket. Ezek általában a készlet erejéig, tehát január végéig, vagy február elejéig tartanak, ráadásul hétről-hétre egyre kedvezőbb áron juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz. Ilyenkor hajlamosak vagyunk belecsúszni a hibába, hogy mindent ész nélkül megvásárolunk (még ha nem is olyan jó) azért, mert nagyon le van értékelve, mi viszont inkább arra buzdítanánk titeket, hogy olyan darabokat szerezzetek be, amelyekre később is szükségetek lesz, és amelyekkel tényleg jól jártok. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

olvass tovább

10 egyszerű és hasznos dolog, amivel feldobhatod a szobádat

Itt az ősz, hamarosan megérkezik a tél és a fagy, tehát valószínűleg egyre több és több időt fogunk az otthonunkban, kiváltképp a szobánkban tölteni, hogy megmeneküljünk a hideg elől. A gardróbunk rendezgetésénél és új ruhák vásárlásánál talán csak az lehet jobb, amikor az otthonunkat próbáljuk csinosítani, és olyan kiegészítőket beszerezni, amik nem csak szépek, de praktikusak és hasznosak is.

olvass tovább

10 jele, hogy vásárlásfüggő vagy

Habár női mivoltunkból kifolyólag a vásárlás szeretete a legtöbbünknél természetes dolog, ebben az esetben is előfordulhat, hogy kényszeressé válik a cselekvés. Vásárolsz, ha szomorú vagy, ha boldog vagy, ha nincs is szükséged semmire, ha épp spórolnod kéne? Akkor ez az írás lehet, hogy pont rólad szól.

olvass tovább