Kulcsszó keresés /


Legyél te az Egyetlen!

Gyönyörű vagy. A férfi csillogó szemekkel, legszebb mosolyával engem néz, engem becéz. A fura érzés érthetetlenül megint előtör, lassan állandósul a lelki diszkomfort, érzékeny kis lélek szenzoraimmal pontosan érzem, ugyanilyen sóvár, vágyakozó szemmel tekintene egy szelet bélszínre vagy egy finom édességre. Kulturális, kulináris, esztétikus, erotikus élmény vagyok, egy beszélni, járni, dögösen kinézni, kedvesen mosolyogni, szellemesen érvelni tudó használati tárgy.

olvass tovább

Pontosan addig

Békeszerető ember vagyok, úgy érzem jól magam, ha minden a saját medrében folyik és nem nagyon vannak kilengések. Az érzelmi viharfelhőket kifejezetten nehezen viselem, inkább hétköznapian, állóvíz párti vagyok.

olvass tovább

PEPPERMINT – A bosszú angyala

  • 2018. július 21.

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.

olvass tovább

Laza kapcsi

Én sosem hívtam így, utáltam ezt a kifejezést. Virtuális társkeresők fülledt játszótereit, levegőtlen, fojtó chatszobáit juttatta eszembe, ahol egyszer jártam már, de nem akarok soha többé visszamenni. Laza kapcsinak te hívtad, én pedig nem akartam a tudatomig engedni a felismerést, te kicsinyítő képzővel illeted a kapcsolatunkat, lekicsinyled, mert nem tekinted, felnőttnek, életrevalónak, erősnek, és viszontagságoknak ellenállónak.

olvass tovább

Vannak nők, akik soha nem válnak feleséggé?

Igaz, hogy bizonyos típusú nők soha nem válnak feleséggé, mert örökre a klasszikus szerető szerepét osztotta rájuk a sors? Szeretőnek lenni nem könnyű mesterség, néha egészen habzó és könnyű életforma, pillanatnyi öröm, ringató flow érzés, aztán meg édes-mézes hazugságspirál. Mámoros pillanatok és magányos „legális” napszakok, egyedül töltött ünnepek. Titkos hétvégék, gyertyagyújtások karácsony délelőttjén, és kesztyűtartóba rejtett jegygyűrűk. Féltékeny, értelmetlen számonkérések, közös jövő álmodás, majd nagy fenékre esés.  

olvass tovább

A legjobb Ryan Gosling filmek

  • 2018. január 30.

Már több soron bebizonyítottuk, hogy legalább annyira rajongunk Ryan Goslingért, mint amennyire ő a magyar péksüteményekért. Nem hiába, hiszen sármos férfi, szerető férj, kétgyermekes édesapa, és Golden Globe-díjas színész egyszemélyben. Utóbbi kritériumot erősítve, jöjjön öt kedvenc filmünk a kanadai sármőrtől.

olvass tovább

Megnősül a szeretőm

  • 2018. január 25.

Vajon mit érez egy nő, akinek egy nap múlva megnősül a szeretője? Szabad-e éreznie egyáltalán valamit? Teljesen hidegen hagyja? Vagy szenvedésként éli meg? De mi jogon szenvedne, hisz maga is házas.

olvass tovább

Szeretői viszony: ha egy probléma nem akar megszűnni

A szeretői viszonyokkal rengeteg a gond – mondják a résztvevőik – nehezen találnak megoldásra, mert talán nincs is megoldásuk. A szeretők szakítanak, kibékülnek, újratárgyalják a dolgokat, megállapodnak ebben-abban, aztán ismét szakítanak, kibékülnek és mint egy végeláthatatlan folyamatban ugyanazt a kört járják újra és újra.

olvass tovább