Kulcsszó keresés /


Randi gondok

  • 2017. november 21.

Úgy érzed, nincs egy épkézláb férfi a világon, akit neked teremtettek, mert unalmasak, nem tisztelnek, megcsalnak, vagy csak simán nem elég jók? Száraznak érzed a társkeresők világát, és csak várod, hogy betoppanjon az igazi. Vagy még nem is volt normális kapcsolatod? Nos, ha hosszú ideje ez a helyzet, akkor lehet, hogy érdemes lenne neked is más szemmel nézned a világot, és változtatnod néhány dolgon! Ehhez adunk most tippeket.

olvass tovább

Boys don't cry: A Nagy Ő keresése

Már eleve rosszul indul. Miért a Nagy Ő-t keresed? Miért nem csak Ő-t? Valakit, akivel jól érzed magad. Akivel jól érzed magad az ágyban (igen ezt teszem az első helyre), jól érzed magad kettesben, egy esős vasárnap délután, és felszabadultan érzed magad vele társaságban is.

olvass tovább

Ismerkedés...Ahogyan a férfi látja

Zsolt, régi jó barátom. Amióta ismerem, tudom róla, hogy imádják a nők, mert okos, humoros és sajátos stílusa van. Amolyan tipikusan „jó parti” kategória. Ennek ellenére mégis már lassan egy éve az egyedülállóak táborát erősíti. Pedig őszintén mondhatom, hogy kimeríti az ismerkedési platformok legtöbbjét. Akkor mégis mi lehet a baj? Mi a baj egyáltalán a mai társadalommal, hogy ennyi egyedülálló nő és férfi futkos az utcákon?

olvass tovább

Nők és az Igazik keresése

Rengeteg emberrel beszélgetek nap, mint nap, kapcsolatokról, érzelmekről és gyakran jutok arra a következtetésre, hogy bizony a szívünk megosztható. És nagyon gyakran egész egyszerűen nem találok épeszű magyarázatot arra, vajon miért sodródunk bele sokszor igazán zavaros helyzetekbe.

olvass tovább

Tippek vakrandikra

  • 2016. február 18.

A legnagyobbnak gondolt női magazinok internetes oldalain egyre elterjedtebbek az olyan hírek, amelynek a címe rendkívül nagy megdöbbenésre enged következtetni, a cikkre való kattintás után azonban kiderül, hogy egy teljesen jelentéktelen hírmorzsát nagyítanak fel és próbálják viccesen köríteni. A másik kedvencem, amikor olyan semmitmondó praktikákat osztanak meg velünk, mint, “Ha eleget alszol, kipihentebbnek fogod érezni magad, mint eddig bármikor!” Na, nem mondod. Íme 5 tipp a vakrandizáshoz, amit akár komoly tanácsként is adhatnék nektek, de humoros köntösbe bújtatva sokkal szórakoztatóbbak.

olvass tovább

Az ex-kapcsolat az oka mindennek?

Az emberek átlagosan életük felét azzal töltik, hogy párt keresnek, vagy kapcsolatban élnek. Jobban belegondolva azt kell, hogy mondjam valóban így van. Én a magam részéről egyenlő arányban tudok nyilatkozni a párkapcsolatban élés és a szingli lét kérdésében, de persze volt olyan időszak, amikor magam sem tudtam mit is akarok valójában. Egyedüllétet, vagy szerelmet.

olvass tovább

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

  • 2015. szeptember 14.

Mielőtt tovább olvasnál még egy szót is, szögezzük le, hogy ez a cikk azoknak a nőknek íródott, akik szeretnek egyedül lenni. Egy percig se szeretném, ha bárki is rosszul érezné magát, amiért nem találta még meg élete párját. Inkább nevessünk! Lássuk be, hogy nem könnyű az életünk. Ha találunk is egy potenciális jelöltet, akkor jöhet a randi megszervezése, aztán az utána való izgulás, hogy vajon felhív-e. És valószínűleg nem hívott fel, mert akkor nem olvasnád ezt a cikket. De hol rontjuk el?

olvass tovább

A társkeresésről

  • 2015. július 12.

A mai internetes világban azt gondolnánk, hogy milyen egyszerű párt találni, megtalálni az igazit. Hiszen annyi oldal, telefonos applikáció áll rendelkezésünkre. De hova lesz így az ismerkedés személyes varázsa? Az izgalom, hogy odamegyünk a másikhoz és az elutasítástól félve leszólítjuk? Hogy régimódi vagyok? Lehet. Szeretném veletek megosztani tapasztalatomat, hogy egy 27 éves férfi szemével mégis milyen a mai társkeresés világa.

olvass tovább

Pasimustra

  • 2015. április 01.

Álruhás igazságtevő voltam. Egy szociális tanulmány önkéntes szupervizora. Egy álruhába bújt, álarcos királylány. Nos, hogyan is kezdődött? Akkoriban meglehetősen méltatlannak éreztem elért eredményeimet a virtuális társkeresők pontrendszerében. Egyáltalán eredményeim sem voltak, a randik egy idő után kísértetiesen egyformák lettek, mintha egy virtuális kerítőnő előre leírt forgatókönyve szerint dolgoztunk volna.

olvass tovább