Kulcsszó keresés /


Mini Madonna vamp haja

  • 2013. augusztus 26.

Lourdes Leon összekeverte hajának színeit 2013-ban. Ha valaki bajban lenne a nevekkel, neki segítünk, hogy Madonna lányáról van szó.

olvass tovább

A MET gála színe-java

  • 2013. május 08.

Hétfő éjjel megrendezésre került az idei MET Gála, amely a Metropolitan Múzeum Divatintézete és a Vogue magazin közös szervezésében az év egyik legrangosabb divateseményének számít. A rendezvény jelszava 'Punk: káoszból a divatba' volt. Lássuk kinek sikerült és kinek nem a vörös szőnyeges belépő.

olvass tovább

Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!

  • 2013. április 08.

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti, amit „Vörös szőnyeg kezelésként” is emlegetnek. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

olvass tovább

Szőkék a csúcson

  • 2012. július 24.

A napokban debütált Madonna és a No Doubt új kisfilmje. A dívák ismét kitettek magukért, provokatív, látványos videókkal támadják a slágerlistákat.

olvass tovább

Menő a lenőtt haj

  • 2012. március 17.

A festett haj legnagyobb hátránya, hogy - ha az eredeti hajszíntől merőben eltérő árnyalatot választasz - bizony havonta újra kell festetni a tövét. De nem 2012-ben! Már az elmúlt években is fel-feltűnt a lenőtt haj divatja, de úgy tűnik, idén már tényleg szexi a sötét hajtő.

olvass tovább

Vegyél cipőt Madonnától!

  • 2012. március 14.

Madonna igazi divatdiktátor, stílusikonná vált minden egyes újjászületése alkalmával. Most saját cipőkreációval rukkolt elő, amiből egyértelműen kiderül: ismét eljött a hegyes orrú topánok ideje.

olvass tovább

Másold Madonnát!

  • 2012. február 07.

Amihez Madonna hozzányúl, arannyá válik. És ezt most szó szerint is veheted, a Super Bowl éjszakáján mash-up szerű show-ja ugyanis nemcsak zeneileg és látványilag volt irányadó, divat szempontból is oda kell rá figyelni. Arany feketével, csillogás a legfelsőbb szinteken!

olvass tovább