Kulcsszó keresés /


Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

  • 2017. október 04.

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

olvass tovább

Pihenés és feltöltődés Kőszegen

  • 2017. szeptember 14.

Ébredéskor, ahogy kitekint a Hotel*** Írottkő ablakán, a Kőszegi-hegység horizontja a napfelkelte lilás-vörös színeiben pompázik. Az ajtón kilépve azonnal a regénybe illő műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik Önt. Régmúlt idők hangulata 11 órai harangszóval, tündéri macskaköves utcácskák becsületkasszákkal, kristálytiszta levegő hegyi forrásokkal – mindez Kőszegen, a nyugati határszélen.

olvass tovább

12 dolog, ami irracionálisan érzékennyé tesz minket

  • 2017. július 03.

Néha egyszerűen csak rossz kedved van. Ok nélkül. Már ha az, hogy a reggeli tál müzlid nem olyan ropogós, mint máskor, vagy, hogy a macskád rád sem hederít, mikor épp meg akarod ölelgetni nem nevezhető oknak. Elárulok egy nagy titkot: mindez teljesen rendben van. Érző emberi lények vagyunk, akik néha sírnak. Csak úgy. Íme, néhány élethelyzet, mikor indokolatlanul itatjuk az egereket. És ez így van jól.

olvass tovább

Top30: gyönyörű képek a tavaszi Párizsról

Párizs, a szerelem, a divat és a fények városa, a művészet és a kultúra megtestesítője. Kétségtelenül az egyik, sokak szerint konkrétan a világ legszebb városa, amely minden alkalommal lenyűgözi az oda látogatókat monumentális épületeivel, és különleges kincseket rejtegető szűk, macskaköves utcáival. Párizs mindig gyönyörű, azonban tavasszal kétségtelenül a legszebb, ezért most hoztunk 30 csodás fotót a francia fővárosról!

olvass tovább

5 ok, ami miatt nem bírjuk a karácsonyt

  • 2016. december 22.

Ahogy fogynak az ablakok az adventi naptáron, minket elkap az izgalom, hogy mikor leszünk túl a karácsonyon... Minden évben ugyanaz a menet: a szép díszek alatt végtelen viták, megállás nélkül szólnak az őrjítő karácsonyi zenék és még a macska is feldöntötte a karácsonyfát. Ismerős? Dőlj hátra a karosszékben egy bögre forralt borral: a CBS Reality most összegyűjtött nekünk 5 okot, amiért felnőttként már nem annyira békés a karácsony.

olvass tovább

Van abban valami beteges, ha szerelmes vagy. Semmi sem érdekel, az élet sem. - Legendás szállóigék Emir Kusturica filmjeiből

Emir Kusturica filmrendező, forgatókönyvíró, színész 1954. november 24-én született Szarajevóban. A nyolcvanas évek óta rendez filmeket, kétszeres Arany Pálma díjas művész. Olyan legendás műalkotásokat köszönhetünk neki, mint a Macska-jaj, vagy a Cigányok ideje, hogy a legnagyobbak közül említsünk. Isten éltesse őt ezen a napon. Íme a kedvenc filmes dumák tőle:

olvass tovább

Szép, szomorú nők

A szép, szomorú nők mind újra királynők lehetnének. Önmagukat eleget sajnálták már, ezért jobb híján, egymás sorsán sajnálkoznak, felhördülnek, visszahőkölnek, hitetlenkednek és megrökönyödnek. Jobb is így, jobban telik az idő, nem jut idő saját sorselemzésre, aminek a végén úgyis fekete macska, villámok, borús égbolt, és összetört tükör az eredmény.

olvass tovább

Férfi modellek macskákkal- fotósorozat

  • 2016. november 07.

Michelangelo Cecilia, fotográfus azt vallja, egy nőnek két dologra van szüksége: egy jóképű férfira, és egy puha gombolyag szeretetre. Így készült el a következő fotósorozat, melyben a hangsúly valóban erre van helyezve. Lássuk!

olvass tovább

Budapestre érkezik az eredeti Macskák musical

  • 2016. július 22.

Budapestre érkezik világturnéja során az eredeti legendás angol Macskák musical, amelyet Trevor Nunn rendezett, és amely 30 évig a londoni West End, a New York-i Broadway és sok más város legsikeresebb musical produkciója volt, Cameron Macintosh és Andrew Lloyd Webber produkciós cége a Really Useful Group produkciójában. A mostani produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák rajongóinak, ugyanis két új meseszép dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.

olvass tovább