Kulcsszó keresés /


Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

Az Oscar legszebb sminkjeinek titkai

  • 2012. február 28.

A legrangosabb vörös szőnyeges esemény nem csak a szép ruhák és cipők miatt fontos, a sminkelési trendek is irányadóak lehetnek az év további részére. Idén a természetes árnyalatok, a makulátlan bőr, a hosszú fekete szempillák és a vörös ajkak hódítottak.

olvass tovább

Színezd újra!

  • 2012. február 17.

Pink, lila, zöld, kék, citrom, narancs: mind-mind olyan színek, melyek megtalálhatóak valamilyen formában a ruhatáradban. Miért ne lehetne a szivárvány összes színével sminkelni?

olvass tovább

Rúzst mindenkinek!

  • 2011. április 21.

A piros rúzs évtizedek óta robbanthatatlan a sminkkészletekből, hol kevésbé, hol intenzívebben használják a sminkesek a backstage-ekben.

olvass tovább

M·A·C - Peacocky

  • 2011. február 08.

Arrogancia vagy elegancia? Mutatós display, tagadhatatlanul szexuális látványosság, szivárványszínekben játszó tiszteletlenség...ez félelmetes! Bálványozzuk az egzotikus pávát, mint az extrém szépség szimbólumát, a természet e kidolgozott csodáját, mely kikel a egyszínűség ellen.

olvass tovább

Furcsa Páros

  • 2010. március 03.

A Mac Viva Glam új rúzsának reklámarcai Cindy Lauper és Lady Gaga. A make up termékeket forgalmazó cég idén is előáll a Viva Glam kampánnyal az AIDS vírus ellen.

olvass tovább

MAC 2010. tavasz-nyár

  • 2010. március 03.

A MAC tavaszra és nyárra is bőséges kínálattal készült. Egymás után adják ki a gyönyörű termékeiket. Nézzük, milyen darabokkal találkozhatunk a következő szezonban.

olvass tovább