Kulcsszó keresés /


5 öltöztetési tipp a születés utáni napokra

  • 2015. szeptember 14.

A második gyermekem megszületésével teljesen más dolgokra lettem figyelmes már a kórházban is. Feltűnt, hogy a kismamák szinte semmilyen segítséget nem kapnak a baba öltöztetésével kapcsolatosan. Pedig ez szintén napi rutinfeladat lesz majd otthon, és nem is olyan egyszerű az öltöztetése és vetkőztetése a kezdetben még mozogni nem tudó, síró újszülöttnek.

olvass tovább

Babavárás magas vérnyomással

  • 2015. július 27.

A magas vérnyomás nem csak a kismama egészségét, de a magzat fejlődését is veszélyezteti. Időben beállított, megfelelő gyógyszeres kezelés, és a várandósság alatt alkalmazott helyes életvitel mellett azonban a kismama és a baba egészségi állapota is jelentősen javítható, a szövődmények kialakulása részben megelőzhető, illetve kialakulásuk ideje és súlyossága befolyásolható.

olvass tovább

Szülés után újra formában

  • 2015. május 13.

A várandósság ideje alatt is érdemes odafigyelni tested változásaira és tenni azért, hogy még jobban érezhesd magad ebben az időszakban. Ebben segít a megfelelő testmozgás, hogy megőrizd erőnlétedet, vitalitásodat és a várandóság alatt fellépő egyes problémákra az egészséges táplálkozás is megoldás lehet. E mellett adunk még tippeket arra is, hogy hogyan legyél fitt kismama. Ma pedig abban fogunk segíteni, hogy szülés után mikor érdemes elkezdeni sportolni illetve milyen mozgásformák ajánlottak.

olvass tovább

Stílustippek kismamáknak

  • 2015. május 09.

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a várandós nők kizárólag a baba-mama boltokban keresgélhettek ruhát maguknak – kismamaként is ér divatozni, sőt! Tippjeink segítségével a terhességed alatt is csinos és stílusos maradhatsz.

olvass tovább

Ha nem megy a szoptatás

  • 2015. május 06.

A legtöbb kismama nem jut el tanácsadóhoz, vagy ha úgy jobban tetszik, a laktációs menedzserhez. Sok szoptató édesanyának nem is kell semmi segítség, működik a csoda. Szerencsére, sokszor ösztönösen is. Az egyik legszebb dolog a világon. Néha azonban valami mégsem sikerül. Mit tegyünk ilyenkor? Rossz anya, aki nem szoptat? Legyen bűntudata?

olvass tovább

5 tipp egyedülálló kismamáknak

  • 2015. április 15.

Szingli vagy és terhes? Úgy érzed, hogy ennél lehetetlenebb helyzetbe már nem is kerülhetnél? Butaság! Egy csodás időszakon mész keresztül, ki kell zárnod a fejedből ezeket a mérgező gondolatokat, hiszen hamarosan egy kis csöppségről kell majd gondoskodnod. Íme, néhány tipp, hogy hogyan lásd derűsebben a világot.

olvass tovább

Babakelengye képekben kismamáknak

  • 2015. január 04.

Az alábbi képes összeállításban szeretnénk segíteni a kismamáknak néhány alapvető babakelengye termék beszerzését illetően, amikre szinte biztos hogy szükségetek lesz. Nem is hinnénk, de sokszor még a második babájukat váró anyukák is találnak olyan kiegészítő felszerelést, amit korábban nem tudtak megvásárolni, vagy épp úgy gondolták nem lesz rá szükségük, most mégis megvennék. Nyilván a végtelenségig lehetne bővíteni a listát, mi most mégis csak a legszükségesebbekre szorítkoztunk, jó böngészést!

olvass tovább