Kulcsszó keresés /


Szülés után újra formában

  • 2015. május 13.

A várandósság ideje alatt is érdemes odafigyelni tested változásaira és tenni azért, hogy még jobban érezhesd magad ebben az időszakban. Ebben segít a megfelelő testmozgás, hogy megőrizd erőnlétedet, vitalitásodat és a várandóság alatt fellépő egyes problémákra az egészséges táplálkozás is megoldás lehet. E mellett adunk még tippeket arra is, hogy hogyan legyél fitt kismama. Ma pedig abban fogunk segíteni, hogy szülés után mikor érdemes elkezdeni sportolni illetve milyen mozgásformák ajánlottak.

olvass tovább

Stílustippek kismamáknak

  • 2015. május 09.

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a várandós nők kizárólag a baba-mama boltokban keresgélhettek ruhát maguknak – kismamaként is ér divatozni, sőt! Tippjeink segítségével a terhességed alatt is csinos és stílusos maradhatsz.

olvass tovább

Ha nem megy a szoptatás

  • 2015. május 06.

A legtöbb kismama nem jut el tanácsadóhoz, vagy ha úgy jobban tetszik, a laktációs menedzserhez. Sok szoptató édesanyának nem is kell semmi segítség, működik a csoda. Szerencsére, sokszor ösztönösen is. Az egyik legszebb dolog a világon. Néha azonban valami mégsem sikerül. Mit tegyünk ilyenkor? Rossz anya, aki nem szoptat? Legyen bűntudata?

olvass tovább

5 tipp egyedülálló kismamáknak

  • 2015. április 15.

Szingli vagy és terhes? Úgy érzed, hogy ennél lehetetlenebb helyzetbe már nem is kerülhetnél? Butaság! Egy csodás időszakon mész keresztül, ki kell zárnod a fejedből ezeket a mérgező gondolatokat, hiszen hamarosan egy kis csöppségről kell majd gondoskodnod. Íme, néhány tipp, hogy hogyan lásd derűsebben a világot.

olvass tovább

Babakelengye képekben kismamáknak

  • 2015. január 04.

Az alábbi képes összeállításban szeretnénk segíteni a kismamáknak néhány alapvető babakelengye termék beszerzését illetően, amikre szinte biztos hogy szükségetek lesz. Nem is hinnénk, de sokszor még a második babájukat váró anyukák is találnak olyan kiegészítő felszerelést, amit korábban nem tudtak megvásárolni, vagy épp úgy gondolták nem lesz rá szükségük, most mégis megvennék. Nyilván a végtelenségig lehetne bővíteni a listát, mi most mégis csak a legszükségesebbekre szorítkoztunk, jó böngészést!

olvass tovább

Amit eddig nem tudtál Blake Lively-ről

  • 2014. december 08.

Blake Lively-t nehéz nem irigyelni. Gyönyörű, tehetséges, sokoldalú, kifogta a világ egyik legjobb pasiját, és most ráadásul már közös kisbabát is várnak Ryan Reynolds-dzal. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amelyeket eddig nem tudtál a ragyogó kismamáról.

olvass tovább

Eltörtölték az AFP-t, de mi lesz helyette?

  • 2014. október 24.

Idén júliusban végre hivatalosan is eltörölték a kötelező magzati szűrővizsgálatok palettájáról a rettegett, mégis a hazai terhes gondozás eddig alapköveként számon tartott AFP - vizsgálatot, mely bizony sok kismamának okozott álmatlan éjszakát, hiszen az egy teszt esetében még „normális(nak mondható)” hibaszázalékon túl jóval gyakrabban pontatlan eredményt mutatva, tévesen engedett következtetni a magzat fejlődési rendellenességének valószínűségére.

olvass tovább

Most is vár a Születés Hete

  • 2014. május 03.

Tizenkettedik alkalommal, idén május 3-11. között rendezik meg az országos Születés Hete című szakmai rendezvénysorozatot. A különböző helyszíneken ingyenes programokon vehetnék részt a kismamák és kispapák. A fesztivál minden évben Anyák Napján kezdődik és önkéntesek segítségével egy egész héten át igyekszik maradandó élményekkel és hasznos információkkal ellátni a családalapításon gondolkodó vagy már abba belevágott szülőket.

olvass tovább