Top10: csodás hópehely mintás körmök a téli szezonra

  • 2017. december 10.

Végre az idei első hóesésen is túl vagyunk, és nagyon bízunk benne, hogy az ünnepek is fehér környezetben fognak telni. Azért, hogy addig is a csodálatos hópelyhekben gyönyörködhessünk, most olyan manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeken ez a motívum szerepel. Minden tél és karácsony rajongónak kötelező!

olvass tovább

Top10: hangolódj a télre arany színű körmökkel

A télre és ezzel együtt az ünnepekre nem csupán a lakás feldíszítésével, és az ajándékok beszerzésével lehet hangolódni, miközben csilingelő dallamokat hallgatunk, de bizony saját magunkat is ünnepi díszbe öltöztethetjük, és ehhez tökéletes első lépés lehet, ha a manikűrünket feldobjuk egy kis arannyal. Hiszen mi lehet ünnepibb és kifinomultabb ennél a csodás, csillogó, elegáns színnél?

olvass tovább

Őszi manikűr tipp: méregzöld körmök

  • 2017. augusztus 28.

A méregzöld az egyik legszebb, és legelegánsabb szín, amely sötét tónusa miatt az ősz egyik nyerő kiegészítője lehet, akkor is, ha manikűrről van szó. Ha nem hiszed, lapozd át a galériánkat, garantáljuk, hogy mire a végére érsz, számodra is az idei szezon egyik nagy kedvence lesz!

olvass tovább

Top10: stílusos virágba borult körmök nyárra

  • 2017. augusztus 09.

Ha szeretnénk stílusos, ám mégis visszafogott, elegáns körmöket, amelyek tökéletes kiegészítők lehetnek a nyár hátralévő részében, akkor az a legjobb, ha a kedvenc színeinket virágmintával dobjuk fel. Ehhez gyűjtöttünk most össze tíz remek ötletet.

olvass tovább

Top10: gyönyörű csipke mintás körmök

  • 2017. június 08.

A csipke stílusos, elegáns, és gyönyörű, így bármilyen alkalommal tökéletes kiegészítő lehet. Azonban idén nyárra nem csak a csipke ruhákat ajánljuk, hanem azt is, hogy ezt a csodálatos mintát a körmeiden is alkalmazd!

olvass tovább

Top10: geometrikus minták a körmeidre

  • 2017. május 18.

A geometriára sokan nem szívesen emlékeznek az esetleges kisiskolás élmények miatt, azonban ebben a szezonban bátran használhatod a geometriai formákat a körmöd díszítésére. Kifejezetten elegáns végeredményt érhetsz el velük, ráadásul ugyanolyan jól mutatnak pasztell, neon vagy monokróm színekben.

olvass tovább

Top10: színes cukorkákat a körmeidre

A cukorka színek hódítanak tavasszal és nyáron, hiszen mind imádunk pasztell színű ruhákba bújni, viszont most még ennél is sokkal jobb ötletünk van! Díszítsd a körmeidet "cukorkákkal", hiszen az édesen színes mintákat és színeket nem lehet nem imádni. Egyet biztosan megígérhetünk: nem lesz egyszerű a döntés.

olvass tovább