Kulcsszó keresés /


Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2015. október 15.

És itt van. Bár csak november 5-én kerül a boltokba, de a kampányfotókat ma nyilvánossá tették. A H&M számára tervezett Balmain kollekció ügyében erősen ajánlott írni egy levelet a Télapónak, vagy a Jézuskának, mert meg nem erősített információk szerint horror áron mérik majd minden egyes darabját. De ahogy végiglapozzuk a kollekciót, még a könnyünk is kicsordul. Kb. úgy, mint amikor régen álltunk a nagyon magas Barbie polc előtt karácsony tájékán, és nem igazán tudtuk eldönteni, hogy a görkoris vagy a festőművész Barbie-t kívánjuk a fa alá. Na, pont ugyanúgy érezzük magunkat most is. Merthogy mindet kérjük. Mondjuk, hogy mindet!

olvass tovább

Brutalitás vagy szórakoztatás?

  • 2015. május 18.

Korábban írtunk már a Bogdáni úti horror házról, ahol hátborzongató, de egyben felejthetetlen csapatépítő tréningen vettünk részt a szerkesztőség tagjaival. Akkor egy igazán izgalmas túrán vezettek végig minket a páratlanul tehetséges színészek, ahol a saját félelmeinkkel kellett szembenéznünk, de éppolyan mértékben, hogy az, jóleső adrenalinként csapódjon le, ne pedig apátiába zuhanva próbáljuk feldolgozni a történteket.

olvass tovább

Nightmare in Budapest

Szerkesztőségünk azzal az elképzeléssel vette célba a Bogdáni út 1. szám alatt fekvő harisnyagyárat, hogy egyedi módon, egy horror házban kovácsolódjon össze még inkább a csapatunk. Merész elképzelésünk jó ötletnek bizonyult, hiszen mi is hozhatná közelebb a munkatársakat, ha nem egy pszichopata, aki láncfűrésszel üldözi őket?

olvass tovább

Mit viseltünk tíz évvel ezelőtt?

  • 2014. augusztus 29.

Attól függetlenül, hogy nem is volt annyira régen, kész horror visszatekinteni a képekre. A divat hivatalosan 20 évente újítja fel saját magát, így pont a tíz év az, ami már annyira kint van, hogy a meleg nosztalgia sem menti meg.

olvass tovább

Horrorfilmek igaz történetek alapján

  • 2014. augusztus 20.

Nincs félelmetesebb dolog a valóságnál. Valószínűleg így gondolják ezt a vérfagyasztó horrorkészítők is, mivel alig akad olyan film, ami nem „igaz történeten alapul”. Ez az adu ász, a végső esszencia, mely a film után leginkább nyugtalanítja a nézőt. A dolog pikantériája, hogy sok ilyen horrorfilm tényleg valós eseményekből merít valamilyen formában. Vigyázat, csak 18 éven felülieknek!

olvass tovább

McQueen horror babái

  • 2013. július 25.

Alexander McQueen őszi kampánya meglehetősen komorra sikeredett. A bábivá maszkírozott Edie Campbell horrorisztikusan fest a monokróm képeken. Nektek hogy tetszik, benneteket is elriaszt?

olvass tovább

Z, az eddigi legjobb zombifilm

  • 2013. június 26.

Mert a Z világháború inkább háborús thriller illetve járványos horror, sem mint klasszikus zombimozi. És az ilyen arányban kevert vegyes felvágottat nagyon szeretjük.

olvass tovább

Nemcsak Osvárt Andrea élte túl a földrengést

  • 2013. június 12.

Csütörtökön lesz a bemutatója, de mi már megnézhettük azt az amerikai-chilei horrorfilmet, amely kicsit magyar is, hiszen a mi Osvárt Andink játszik benne meghatározó szerepet. Számára mindenképpen meghatározót, hiszen az Utórengés eddigi legnagyobb amerikai szerepe.

olvass tovább