Kulcsszó keresés /


14 felejthetetlen divat-pillanat a '90-es évekből

  • 2016. január 26.

A '90-es évek sokunknak volt meghatározó évtized a fiatalságában. Akkor kamaszodtunk, ezekben az években kezdtük el bontogatni szárnyainkat, és akkor sminkeltük magunkat először, vagy próbálgattuk magunkat a különböző stílusokban. Ez az összeállítás a divattörténelem meghatározó momentumait mutatja be szigorúan 1990-től 2000-ig. Gyertek velünk egy kis nosztalgiára!

olvass tovább

A fiatalság titkai

  • 2016. január 02.

Az öregedés ma nemkívánatos folyamat, és a test minél fiatalosabb formában való megőrzése sokak számára életcéllá vált. A fiatalság titka azonban sokkal inkább testi-lelki egészségben rejlik, mint a plasztikai műtétekben.

olvass tovább

10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább

Fiatalságod élvezete

  • 2015. szeptember 19.

Vészesen terhesek az idegeim. Bevillannak ködös képek, zavart okozva az emberi szervezet bámulatos működésébe. Nincsen helye itt benn, itt fenn, a láthatatlan, ólomsúlyú összegubancolódott fonalszerű képződményeknek, akármilyen színben is pompázzanak, megtelt a rendszer. Kifelé peregnek a darabkák, megállíthatatlanul ürül a tartály, bele egy nagy óceánba, és minden elvesztett kis apró részecske bajt hoz a világ egy kicsinyke részére. Felpörget egy koffeintabletta, ideig hordja helyettem a súlyokat. De elfárad hamar, hamarabb, mint ahogyan azt megtehetné.

olvass tovább

Fiatalok szlengszótára

  • 2015. április 30.

Édesanyám egy fiatalos, laza, de erős nő. Hétvégente hazatérve a vidéki kisvárosba, nagy lelkesedéssel kérdezgeti az elmúlt hét fontos fővárosi eseményeit, amit én hűségesen meg is osztok vele hétről hétre. Azonban észrevettem egy különös reakciót: a nagy sztorizgatás közben oda sem figyelek a nyelvezetre, amit használok, így néha olyan szavakkal, kifejezésekkel fejezem ki magam, amit ő nem ismer.

olvass tovább

Hogyan tűnjünk fiatalabbnak?

  • 2015. április 20.

Fiatalság bolondság... Az viszont már korántsem bolondozás tárgya, hogy 25-30 éves korunktól kezdve már igencsak fontossá válik a fiatalítás kérdése. A képzeletünk persze elefánt méretű injekciós tű és furcsa állagú zselatinszerű anyagok, valamint kellemetlen plasztikai beavatkozások felé tereli a gondolatainkat; holott léteznek olyan praktikák is, amelyek fájdalommentesek és sokkal egyszerűbben alkalmazhatók. Számos trükk mozdíthat ki bennünket a mindennapi kerékvágásból, ami új színt, élményt és izgalmakat hozhat az életünkbe. Íme, néhány:

olvass tovább

Interjú Ungár Anikóval

  • 2015. április 15.

“Az elfogadás helyett a megújulást választottam”- interjú Ungár Anikóval, a szemfényvesztés nagymesterével. Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. Most elárulja nekünk kirobbanó formájának, ragyogásának titkát, valamint beavat minket kedvenc szépészeti eljárásának rejtelmeibe!

olvass tovább

20 tény a kollagénről

  • 2015. március 21.

Mindent elkövetünk fiatalságunk megőrzéséért, a táplálkozástól kezdve a legígéretesebb kencék megvásárlásáig, azonban sokan nem tudják, hogy a leghatásosabb fegyver a ráncok és fáradt test ellen a kollagén. Éppen ezért szedtünk most össze nektek húsz fontos tudnivalót szervezetünk legfontosabb összetevőjéről.

olvass tovább

6 tipp a korai öregedés ellen

  • 2015. március 20.

A mindennapi gondok, a stressz, az alváshiány sajnos nagyon megviselik a szervezetet. Ha nem vigyázunk, akkor nem csak a test, de a lélek is idő előtt megöregszik. Az örök fiatalság titkát sajnos senki nem ismeri (egyelőre), viszont adunk néhány tippet, amivel ifjabbnak tűnhetsz a korodnál!

olvass tovább