Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 26.

  • 2012. június 26.

Vannak ismerőseim akik mióta ismerem őket boldogtalanok. Sokáig nem értettem a viselkedésüket. Aztán egy-egy hosszas beszélgetés alkalmával rájöttem, hogy azért nem boldogok, mert nem akarnak azok lenni. Nem érdekli őket semmi, nincs motivációjuk, lelkesedésnek a nyomát sem láttam rajtuk soha. Azt hiszem mindegyiküknek le kellene küzdeni valamilyen belső akadályt ahhoz, hogy boldog lehessen, úgymint: önsajnálat, irigység, bűntudat stb… Ezt pedig nem teszi meg senki helyettük!

olvass tovább

Egy 21. századi Nő - Az ízekről

  • 2012. február 03.

Szerintem az életet a földi gyönyörök teljes élvezetével és szenvedélyes rajongással kell élni. Számomra ehhez érzékszerveim, így az ízlelés maximális kielégítése is hozzátartozik, s talán azért rajongok ennyire az evés öröméért, mert meglehetősen sokáig tartott a kalóriák beteges számolásától eljutnom a felszabadult, bűntudat nélküli evés öröméig.

olvass tovább

Czeers, a napelemes meghajtású motorcsónak

  • 2008. július 07.

Az év ezen szakaszában, a motorcsónakázás népszerű hobbinak számít, és sajnos, e hobbi általános velejárója egy nagy adag bűntudat a kapcsolódó benzin és energiafelhasználás környezetre gyakorolt negatív hatása miatt.

olvass tovább