Kulcsszó keresés /


Shiloh Jolie-Pitt, a sztárcsemete

  • 2014. december 18.

Shiloh Jolie-Pitt még csak 8 éves, de már most tagadhatatlanul gyönyörű. Nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen ilyen génekkel ez nem is lehet másképp. Hétfő este, az édesanyja rendezésében készült Rendíthetetlen című film premierjén, apja, és bátyjai oldalán mutatta meg magát az ifjú hölgy.

olvass tovább

Isten éltessen Brad Pitt!

  • 2014. december 18.

Karrierje kölyökképű szépfiúként indult, mára Hollywood egyik legkeresettebb színésze. Családos apa, majdnem egy focicsapatnak megfelelő számú gyerekkel – cserébe viszont minden reggel Angelina Jolie mellett kelhet fel. Igen, Brad Pitt, aki egykor női szívek tízezreit törte össze, 51 éves korára teljesen megkomolyodott. Isten éltesse!

olvass tovább

Angelina Jolie filmek, amiket látnod kell

  • 2014. július 01.

Angelina Jolie újra visszatért a mozikba és Demóna szerepében tündököl a vásznon. Nem szabad azonban megfeledkeznünk a színésznő korábbi páratlan alakításairól sem, Angie legjobb filmjeiből szemezgetünk.

olvass tovább

Érdekességek Demónáról

  • 2014. június 20.

Angelina Jolie-t utoljára a 2010-es utazó c. filmben láthattuk a vásznon Johnny Depp oldalán, így mindenki különösen nagy lelkesedéssel várta a színésznő visszatérését a Demóna (Maleficent) c. filmben, ahol a klasszikus Csipkerózsika történetet ezúttal egészen más szemszögből, a gonosz tündér oldaláról ismerhetjük meg. Lássunk néhány érdekességet, ami a filmhez kapcsolódik!

olvass tovább

Irgalmas Angelina

  • 2014. április 03.

Ha a jótékonykodásról híres sztárokról esik szó, Angelina Jolie képe biztosan felsejlik előttünk. A Lara Croft: Tomb Raider c. film kambodzsai forgatása alatt fogott bele humanitárius tevékenységekbe, melyeket a mai napig folytat. Angie évek óta jelentős adományokkal és személyes részévteleivel segíti számos alapítvány munkáját, Brad Pitt-tel pedig több gyermeket is örökbe fogadtak, háború sújtotta övezetekből. Páratlan szépségű és tehetségű színésznő, akit most az emberi jogok harcosaként mutatunk be.

olvass tovább

Ne folytasd, Jolie!

  • 2014. március 13.

Tavaly, május derekán, mikor a világhírű színésznő közhírré tette masztektómiáját a New York Times hasábjain, én itt a világ másik oldalán megírtam az üdvözítő kritikát Angelina Jolie bátorsága címen, és egész egyszerűen nem fért a fejembe akkor, hogyan gondolhatja a fél világ azt, hogy eszementség leoperáltatni egy nőnek az egészséges szerveit, ha nagy százalékos esélye van arra, hogy felbukkanhat a szervezetében a rák.

olvass tovább

Ki a magyar ikon?

  • 2013. december 04.

Ez a fránya nyugat akkora nagy mázlista: van nékik George Clooney-juk azért, hogy tudják, hogyan kell észvesztő módon csajozni még 50 felett is, van Leo di Capriójuk annak bemutatására, hogyan érik falrengető színésszé a Titanic című grandiózus puncsopera kölyökarcú sztárja, sőt még idilli családmodellt is eléjük tár a Brangelina Jolie-Pitt formáció, kiknél a dinasztia tovább burjánzásának már csak az ázsiai árvaházak gyermekkibocsátási kapacitása szabhat határt. Egyszóval van színész, sportoló, TV sztár, üzletember, akik több szempontból is példaként szolgálhatnak az őket szemlélő kortársaiknak.

olvass tovább

A legjobban kereső színésznők listája

  • 2013. augusztus 05.

Mint minden évben, a Forbes idén is elkészítette, a legjobban kereső színésznők ranglistáját. Vajon ki lehet az első? Nem közlünk meglepő dolgot, ha az isteni Angelina Jolie nevét hirdetjük ki, ugye? Ugyanis részben a közelgő filmjének (Maleficent) köszönhetően jelenleg vagyona 33 millióra (dollárban) rúg. Vannak azonban trónkövetelők is!

olvass tovább