Kulcsszó keresés /


6 tipp a korai öregedés ellen

  • 2015. március 20.

A mindennapi gondok, a stressz, az alváshiány sajnos nagyon megviselik a szervezetet. Ha nem vigyázunk, akkor nem csak a test, de a lélek is idő előtt megöregszik. Az örök fiatalság titkát sajnos senki nem ismeri (egyelőre), viszont adunk néhány tippet, amivel ifjabbnak tűnhetsz a korodnál!

olvass tovább

Ne fogadja el az idő múlását

  • 2015. március 03.

Az idő kerekét sajnos nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani, méghozzá plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. Ma már számtalan különleges bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Méghozzá fájdalom, tűszúrás, vagy sebészi beavatkozás nélkül?Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a luxus UTIMS HIFU ultrahangos kezelést!

olvass tovább

Miért nem fogadjuk el az öregséget?

  • 2014. december 23.

A napokban a kezem ügyébe került egy fotó az interneten, amelyen a hetven esztendős Priscilla Presley tündökölt. Az arcát tökéletesre szabták, ráncnak szinte nyoma sem volt, bár a száját ránézésre csak nehezen tudja kinyitni, de azt lehet mondani, hogy egy egészen bravúros sebészi munkát vehettem szemügyre.

olvass tovább

Mitől maradhatunk ma fiatalok?

  • 2014. november 25.

Vajon mi a lassú öregedés titka? Akár krémekkel, akár plasztikával kívánjuk elérni, a legtöbb tudós egyetért abban, hogy a szénhidrát-és kalóriacsökkentett étrend remek opció. Már csak azért is, mert minimum 900 olyan gén aktivitására hathat, ami az öregedésért és a memóriáért felel az agyban.

olvass tovább

Szépségápolás otthon

  • 2014. szeptember 29.

Az embert ősidők óta foglalkoztatja a test és az arc szépítése, az öregedés jeleinek palástolása, a bőr és a haj ápolása, díszítése. Bizonyítják ezt a több ezer éves barlangrajzok, a különféle ásatások során előkerült festékes tégelyek, illatszeres edények és egyéb értékes leletek. A szépség iránti fogékonyság tehát egyidős az emberiséggel.

olvass tovább

Akár évekkel fiatalabb arcbőr

  • 2014. június 19.

Az idő kerekét sajnos szó szerint nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani. Ma már számtalan bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a 100%-ig természetes hatóanyagot tartalmazó Drakula terápiát, és fiatalítsa meg arcbőrét egy, a saját véréből előállított szérummal!

olvass tovább

A testünk változása zavar minket leginkább

  • 2014. május 19.

Hogyan viszonyulunk az öregedéshez? Mi zavar benne minket leginkább, mikor kezdünk foglalkozni vele, hogyan próbáljuk késleltetni, egyáltalán, szerintünk mikortól számít öregnek valaki? A 800 főt meghaladó, döntően nők körében végzett felmérés ezekre a kérdésekre kereste a válaszokat.

olvass tovább

Fiatalító tonic

  • 2013. október 29.

Az alábbi tonic hidratálja a sejteket, feltölti a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal sejt szinten. Segít a szervezet sav-bázis egyensúlyát helyreállítani, amely az öregedés első számú rizikó faktora

olvass tovább

Illóolaj az illékony ifjúságra

  • 2013. augusztus 15.

Az újra fellelt leírások kimutatták, hogy az ókor legfejlettebb civilizációi, így az egyiptomiak, rómaiak, görögök, kínaiak bíztak az illóolajok bámulatos - a test és az elme egészségének megújító - erejében. A Young Living visszaadja ezt az elveszett bölcsességet, segít abban, hogy az emberek megtapasztalják: Az aromaterápia, az illóolajok számtalan esetben segítségünkre vannak jótékony, terápiás hatásuknak köszönhetően.

olvass tovább

Maradj örökké fiatal

  • 2013. március 24.

Az emberiség létezése óta keressük az örök fiatalság titkát, felvettük az öregedés elleni a kesztyűt, és kutatjuk, hogyan tartsuk meg minél tovább testi és lelki egészségünket. Jó hírem van, nagyon úgy néz ki, hogy generációnk megtalálta az anti – aging módszerét.

olvass tovább