Kulcsszó keresés /


Amikor mindenki jobban tudja nálad, hogy neked mi a jó

Egy olyan században élünk, ahol mindenki jobban tudja, mint te hogy neked mi a jó. Ahol a kényszeres véleménynyilvánítás fenyegető „jó tanácsként” van eladva, és ahol ha boldog vagy a társadalmi normákat magad mögött hagyva is, rögvest lesz olyan, aki majd ellát kéretlen „jó tanáccsal”, hogy ezt nem így kellene csinálnod. Ez neked így nem lesz jó!

olvass tovább

Mit ne tegyél a harmincas éveidben?

  • 2023. november 03.

A nők életében a harmincas éveik a legizgalmasabbak. Ne akard elvesztegetni ezeket a csodás éveket. Nagyon értékes idő ez. Íme néhány tanács, hogy mit ne tegyél, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből az évtizedből:

olvass tovább

4 tanács ahhoz, hogyan beszélj gyermekeddel az elmúlásról

  • 2023. október 30.

Mindenszentek és a Halottak napja az év legszomorúbb időszaka. A temetőlátogatások, a milliónyi égő gyertya, a hatalmas ám csendes temetői forgatag mindenkinek a lelkére hatnak legyen szó felnőttről vagy gyerekről. A kicsikkel azonban érdemes sokat beszélgetni a kérdésről, ugyanis a Halottak napját követő időszakban is foglalkoztatni fogja őket az elmúlás kérdése.

olvass tovább

Csősz Boglárka Budapesten fogadja a tibeti Dalai Láma Institue főorvosát

  • 2023. október 24.

Október 31-én érkezik Magyarországra a számos nemzetközi díjjal kitüntetett Dr. Dorjee Rapten, aki a tibeti Dalai Láma egészségügyi tanácsadója, a holisztikus gyógymód, a hagyományos tibeti orvoslás szakértője. Az eseményen Csősz Boglárka üzletasszony fogadja, aki maga is a jóga, a meditáció és az egészséges életmód híve. Erről az alkalomból, és a jelenlegi életéről kérdeztük.

olvass tovább

A 8 legjobb filmzene a zene világnapjára

  • 2023. október 01.

Az UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin kezdeményezésre emelte október 1-jét a zene világnapja rangjára. Ezen a napon a zeneművészet legnagyobb alakjaira emlékezünk, mi pedig összegyűjtöttünk nektek tíz olyan meghatározó betétdalt az életünkből, amikről biztos mindenkinek eszébe jut egy bizonyos kellemes emlék.

olvass tovább