Kulcsszó keresés /


Mit hoz idén a H&M a kicsiknek?

  • 2014. december 09.

Ahogyan azt már megszokhattuk a H&M téli Kids kollekciója idén is hozza a tőle megszokott színvonalat és extrémitást. Kardigánok, leggingsek, moccasinek, mindez a lehető legkevésbé sem unalmas módon.

olvass tovább

Őszi-téli gyerek trendek

  • 2014. november 30.

A hideg beköszöntével mindannyian elővesszük a romantikusabb énünket. Előkerülnek a pihe-puha pulóverek, meleg sálak, aranybarna, bézs, bordó, mandula színekben pompázó ruhadarabjaink. Nincs ez másképp a gyerekek öltözékét tekintve sem, hiszen eljött az ideje a színes faleveleket gyűjtésének, lehet ugrálni az avarban, meleg ugyanakkor kényelmes holmikban.

olvass tovább

Mini Outfit - Szép őszi nap

  • 2014. október 03.

Következő mini outfit anyagunkban egy tündéri őszi szettet mutatunk be. A fotón látható ruhákat beszerezhetitek a megjelölt helyeken! Kellemes sétát mára!

olvass tovább

Őrületes minták a Vans őszi kollekciójában

  • 2014. szeptember 09.

A Vans hosszú évek óta az egyik legkedveltebb cipőmárka a fiatalabb korosztály körében. Az elmúlt szezonok bizonyították, hogy a sneakereknek helye van a mindennapokban is, éppen ezért egyre izgalmasabb mintákkal és rátétekkel készülnek az újabb darabok. Aranyozott, bronz, kockás, kígyóbőrmintás és persze a klasszikus fekete és fehér cipők is megtalálhatók az új slip-on-ok között. A gyerekek kollekciójához ezúttal az égbolt és az űr témájából merítettek a tervezők. A kisebb fiúknak készülteket a Star Wars világa ihlette: nyomott minták, akár virágokkal kombinált figurák láthatók a textilen. Lányoknál a cukorkaszínek, az űr fényei, a zivataros égbolt, és a különböző állatminták mennek.

olvass tovább

H&M back to school

  • 2014. augusztus 29.

Már csak néhány nap és ismét becsengetnek. Az iskolaszerek beszerzésén túl ez az időszak, amikor ruhatárat frissítünk és újabb darabokra költünk. Sokan az őszi-téli divatot izgalmasabbnak tartják, mert a több ruha több réteget is jelent, és ilyenkor lehet igazán játszani kinézetünkkel.

olvass tovább

Vissza a suliba a Macy’s-zel!

  • 2014. augusztus 25.

A Macy’s divat és stílus tekintetében fogalom az Egyesült Államokban. Ma már nem kell hosszú órákat repülőgépen tölteni ahhoz, hogy egy-egy darabhoz jussunk. Kedvünkre válogathatunk online áruházukban, és egyszerűen intézhetjük el azt, hogy Magyarországra szállítsák a kiválasztott termékeket. A Back to cool kampányt hoztuk el Nektek.

olvass tovább