Kulcsszó keresés /


Pápai Joci képviselheti hazánkat Kijevben az Eurovíziós Dalfesztiválon

  • 2017. február 19.

Szombat este került megrendezésre A Dal 2017-es döntője, ahol rengeteg tehetséges magyar zenész és együttes versengett azért, hogy végül Kijevbe utazhassanak a május 9. és 13. között esedékes Eurovíziós Dalfesztiválra. A győzelem természetesen hatalmas siker az énekesnek, hiszen Origo című dalával végül több, mint 300 dalt utasított maga mögé.

olvass tovább

Freddie ott lesz a döntőben

  • 2016. május 11.

A 61. Eurovíziós Dalfesztivál javában dübörög. Hazánkat Freddie- Fehérvári Gábor Alfréd képviseli a Pinoeer című dalával. Az elődöntő lezajlott és az már biztos, hogy a döntőbe továbbjutott a produkció.

olvass tovább

Dalpremier - Mujahid Zoli az újrakezdésről énekel

  • 2016. április 08.

Mujahid Zoltán 12 évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztár első évadában, viszont azt kevesen tudják az énekesről, hogy a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, és zenét is tanít. Tavaly a Beside you című dalával a második helyig jutott A Dal című műsorban, amely az Eurovízió elődöntője itthon. Most pedig új dallal örvendeztet meg bennünket.

olvass tovább

Eurovízió: A döntőben is szoríthatunk Boggie-ért!

  • 2015. május 20.

A 60. Eurovíziós Dalfesztiválon tegnap este Csemer Boglárka, vagyis Boggie képviselte hazánkat, amelyre ezúttal a bécsi Stadthalléban kerül sor. Boggie a verseny előtt kapott hideget-meleget, de összességében örülhetünk, hiszen továbbjutott a döntőbe!

olvass tovább

Mujahid Zoli extra erőt kap a döntőre

  • 2015. február 27.

Mujahid Zoli is csak a napokban tudta meg, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóra írt dalát, a Beside You-t inspiráló beteg barátnője elhatározta, hogy a helyszínen nézi meg Zoli döntős szereplését.

olvass tovább

A Dal - A harmadik elődöntő pillanatai

  • 2015. február 09.

Szombaton lezajlott A Dal c. műsor harmadik elődöntője, így kialakul a középdöntő mezőnye a legjobb 18 előadóval, akik továbbra is versenyben vannak, hogy hazánkat képviseljék az idei, Bécsben megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon.

olvass tovább

Wolf Kati újra A Dalban

  • 2015. február 06.

Wolf Katit most hétvégén a Dal színpadán hallhatja a közönség, miután a 2015-ös versenyben a legjobb 30 közé került a „Ne engedj el!” című száma.

olvass tovább

A legjobb Rúzsa Magdi dalok

  • 2014. november 28.

Rúzsa Magdi éppen ma 29 évvel ezelőtt született a Vajdaságban, Vras városában. Elmondása szerint első dolga az volt, hogy ordított egy nagyot, és azóta is határozottan ragaszkodik a hangjához. Magdit a Megasztár harmadik szériájának győzteseként ismerhette meg az ország, azóta pedig kinőve a tehetségkutatók felfedezettjének szerepét, önálló esttel lép fel a Pesti Színházban, platinalemezes előadóművész, aki az Eurovíziós dalfesztivál magyar selejtezőjének, A Dal c. műsornak a zsűritagja 2013 óta. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a kedvenc dalainkat tőle. Isten éltessen sokáig Rúzsa Magdi!

olvass tovább

A szakállas nő felforgatta Európát

  • 2014. május 13.

Ha léteztek eleddig még kételyek az évtizedes múltra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztivál műfaji hovatartozását illetően, hát tegnap csattanós választ kaphattunk a kérdésre az osztrák Conchita Wurst által. Mert hova is tegye a gyanútlan szemlélő ezt az országokon átívelő produkciót, ha gyors egymásutánban váltja egymást a színpadon a litván tenor egy olasz áriával, az aggok házából ideiglenesen eltávozáson tartózkodó, orosz matrjoska babák valami balaljka rákkendrollal, letűnt idők kivénhedt exsztárja angolhonból, ki utolsó esélyt kapott egyetlen slágerének végső lökést adni?

olvass tovább