A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minõségi borok termelésével. Ifjabb Polgár ZoltánA Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szõlõfajták kiválasztásától a borkészítésig. A Pécsi Tudományegyetem analízisei tanúsítják, hogy a Polgár borok elõállítása során semmiféle, élõ szervezetre káros anyagot nem alkalmaznak, klinikailag bizonyítot- tan pozitív hatással bírnak az élõ szer- vezetekre. Az optimális termõhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerûbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minõségét.

Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az “Év Bortermelõjévé” választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

Egy kellemes, langyos szellõ suhan át a Polgár Panzió kerthelységében üldögélõ és borozgató vidám, baráti társaság felett … viccelõdve a jelenen és néha nosztalgiázva a múlton…A következõ kóstolandó bor, nyári, kora õszi esték üdítõ jótevõje, egy élettel teli, zamatos, friss forrásként feltörõ Rosé.

A testesebb vörösborok kedvelõi sem nélkülözik e nemes nedûket a Polgár pincészetben, melynek kulcsa megnyitja a finom borok birodalmának kapuját.

Célunk az, hogy kézmûves gon- dossággal szüretelt szõlõszemekbõl készült finom borok egyedülálló élménnyel ajándékozzák meg a természet harmóniájának tisztelõit. Vendégeink így számoltak be élményeikrõl:

„Önök nem csak kiváló borokat termelnek, hanem sok konyhai remekmûvel örvendeztetik meg vendégeiket, mint pl. a kemencében sült mangalicapecsenyével.”

"2005. május 19-e egészen bizonyosan a Kempinski Rt. igazgatóságának legszebb emlékei között marad fenn. Tudnotok kell, hogy szerintünk Nálatok a bor, az étel, a pince, a vendégszeretet 5*-os!”