STYLELIFE / Esküvő


A koszorúslány szerepe az esküvőn

  • 2010. június 11.

A menyasszonyi ruha vitathatatlanul főszerepet kap az esküvő napján, de a koszorúslányok csinos és elegáns megjelenése is nagyon fontos. Ezért koszorúslányoknak is megfelelő ruhában, alkalomhoz illően szükséges megjelenni.

olvass tovább

Esküvői ruhák Carolina Herrera-tól

  • 2010. április 26.

Carolina Herrera 2011 tavaszára tervezett menyasszonyi ruha kollekciója teljesen elbűvölt. Csodaszép ruhaköltemények, különleges megoldások, extravagáns kalapok... ráadásul a fekete színt annyira profin csempészi bele az összeállításokba, hogy azok egy cseppet sem veszítik el esküvői jellegüket.

olvass tovább

Indul az esküvőszezon a Navona-nál

  • 2010. április 12.

Átállítottuk óráinkat, elővettük a tavaszi kiskabátot, élvezzük a napsütést, a tavaszt. A kora nyári esküvők szervezése is kezd a finisbe érni, meghívók kiküldve, helyszín, zenekar, álomruha lefoglalva. Ám ha bérelt helyett saját ruhát szeretnénk és a násznépet is fel kívánjuk öltöztetni, még mindig nem késő felkeresni egy szalont.

olvass tovább

Márpedig táncolni tudni kell

  • 2010. április 01.

Az esküvőn az ifjú párnak bizonyítania kell tánctudását ha törik, ha szakad. Bár sokaknak ez a rémálmuk, hiszen többen két ballábasnak hiszik magukat, és nem mernek kiállni a tömeg elé.

olvass tovább

Menyasszonyi ruhadivat 2010

  • 2010. március 11.

Te is készülsz életed nagy napjára? Akkor bizony gazdasági válság ide, vagy oda, az esküvődön Te leszel a legszebb a világ legszebb menyasszonyi ruhájában! Ahhoz, hogy ez valóban így is legyen, ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruhadivatot, a legújabb esküvői trendeket! Az Esküvői Magazin írásából mindez kiderül...

olvass tovább

Nagyvárosi elegancia az esküvőn

  • 2009. június 02.

A menyasszonyi ruha kérdése minden menyasszony számára egy központi, fontos dolog. Még akkor is, ha olyan menyasszony vagy, aki nem rajong igazán a habos, cifra menyasszonyi ruhákért. Szóval, mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik városi eleganciával képzelik el a saját esküvői megjelenésüket?

olvass tovább

Esküvői frizura - a Te arcodhoz

  • 2009. március 24.

Mire eljön az esküvőnk ideje legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen az arcunk formája. Ha még vannak kétségeid, most segítünk meghatározni, ha már tisztában vagy adottságaiddal, akkor segítünk a tökéletes menyasszonyi frizura kiválasztásában.

olvass tovább

Hol ne béreljünk esküvői ruhát?

  • 2008. február 06.

Melyik lánynak nem az az álma, hogy habos, hófehér ruhában oltár elé vezesse álmai hercege. Ehhez nem kell mást tennie csak az esküvő időpontjának kitűzése után kiválasztania a megfelelő ruhát.

olvass tovább

Esküvők világszerte

  • 2007. október 18.

A Wilvorst divatház, amelyhez az estélyi és esküvői ruhadivat a legtekintélyesebb német szakértője és piacvezetője, három nagyon jó évet tudhat maga mögött.

olvass tovább