8 dolog az életedben, amelyet bánni fogsz idős korodban

Az élet folyamatosan választási lehetőségek elé állít minket, amelyekkel kapcsolatban időnként pofon egyszerű, néha viszont kifejezetten nehéz döntést hoznunk. Minél idősebbek leszünk, valószínűleg egyre többet fogunk töprengeni azon, hogy mit kellett volna másként tennünk, mikor kellett volna más döntést hoznunk, éppen ezért törekednünk kell arra életünk során, hogy úgy cselekedjünk, hogy később semmit se bánjunk meg.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel rózsaszínt

  • 2017. szeptember 26.

Kétségtelen, hogy 2017 legtrendibb tavaszi/nyári színe a rózsaszín volt. Azonban most, hogy beköszöntött az ősz sem kell lemondanunk erről a mesés, stílusosan kislányos, mégis nagyon nőies árnyalatról. Most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben a rózsaszín dominál, és egészen biztosan bármilyen borongós napot csodássá varázsolnak.

olvass tovább

Stílusiskola: így rétegezd a ruháidat nyáron

  • 2017. augusztus 14.

Akik kicsit is odavannak a divatért, általában imádni szokták a tavaszt és az őszt, mert akkor kedvünkre rétegezhetjük a különböző színeket és anyagokat. Azok számára, akik már alig várják emiatt a lehulló leveleket, van egy jó hírünk: a nyári ruhákat is fel lehet venni rétegesen. Mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Halmozd a kékségeket!

  • 2017. június 15.

A qudo új tavaszi, nyári színeiről már hírt adtunk ugyan, de harmadik kedvencünk, vagy inkább kedvenceink: minden ami qudo, minden, ami kék.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 05.26-28.

  • 2017. május 26.

Végre itt a nyár, az előrejelzések szerint egész hétvégén napos, száraz, kifejezetten meleg időre számíthatunk, ami azt jelenti, hogy felhőtlenül élvezhetjük a szabadtéri programokat. Éppen ezért megpróbáltuk összegyűjteni a legizgalmasabb kültéri eseményeket, amelyeket ezen a hétvégén rendeznek meg Budapesten.

olvass tovább

Top10: holografikus haj, ha valami különlegesre vágysz

  • 2017. május 20.

A holografikus haj cseppet sem nevezhető hétköznapinak, ezért viselője egészen biztosan kitűnik a tömegből. Ezt a csodálatos hajszínt az egészen hamvas szőke és a színes festékek keverésével és rétegzésével érik el. Mindenkinek kötelező, aki feltűnő és egyedi hajszínt szeretne!

olvass tovább

Baconbe göngyölt feta salátával

Végre beköszöntött a grillszezon, ezért egy olyan étel ötletét hoztuk el mára, ami tökéletes lehet kerti grillrácson elkészítve, viszont ha ennek híján vagyunk, vagy esetleg rosszra fordulna az idő, sütőben készítve is ugyanolyan tökéletes a végeredményt kapunk.

olvass tovább