Az igazi szeretet összetevői

Sokan úgy vélik, hogy életünk során csak egyszer szeretünk igazán, minden korlát és határ nélkül. Hogy csak egyszer tapasztaljuk meg, mit is jelent teljesen önzetlenül átadni magunkat egy érzésnek, ami több nálunk. De milyen is az igazi szeretet? Fellángolás, vagy inkább valami sokkal erősebb kapcsolódás?

olvass tovább

Nem tudjuk függetleníteni magunkat mások életétől

Mindannyian a saját szeretetünk csapdájába vagyunk zárva. Sokszor kell megalkudnunk, elengednünk, kompromisszumot kötnünk a szeretet nevében. Ha rossz döntéseket hozunk, rossz kapcsolatok közé keveredünk, ha megrekedünk az életünkben, vagy tönkre tesszük magunkat, mindig szembe találjuk magunkat a környezetünk ítéletével.

olvass tovább

Így csábítsd el, és beléd szeret

Egy férfi, ha elkötelezte magát, akkor igyekszik megtartani kedvesét, és az idő múlásával tartós, elkötelezett kapcsolatra, biztonságos menedékre vágyik. Engedjük őt udvarolni, egy szerelmes férfi bármit képes megtenni a szeretett nőért, és amennyiben egy nő férfiként bánik vele, és engedi férfiként viselkedni, akkor ő messzemenően értékelni fogja.

olvass tovább

Amit minden férfinak tudnia kell a női lélekről

A nőket nem érteni kell, hanem nagyon kell szeretni, hangzik a mondás. És a szereteten át, amikor a szív diadalmaskodik az ész felett, már nem is fontos, hogy a férfiak megértsék a női lélek kuszaságát. Olvasatukban a Nő az univerzum második rejtélye, misztikum, örök talány, végtelen, édes és keserédes titkok tárháza. A nő emocionális lény, akkor is, ha a férfiak ezt időnként nyűgnek érzik.

olvass tovább

Szeretünk és elengedünk

Sosem értjük meg igazán, hogy mit jelent a „vágyak elengedése”-tézis, amíg nem merülünk bele az élet sűrűjébe. Hiszen eleinte minden állandónak hat, itt vannak a barátaink, családtagjaink, itt vagyunk egy fix közegben, ahol nem árthat senki nekünk, mert sosem vagyunk egyedül. De a változást senki sem kalkulálja bele.

olvass tovább

5 dolog, amit megtanulsz, ha lánytestvérrel nősz fel

  • 2017. augusztus 08.

Vajon ki „vette kölcsön” a kedvenc farmerdzsekidet, amit az egész házat feltúrva, őrjöngve kerestél? Ki volt az első, aki elmondta Anyának, hogy nem csináltad meg a házkörüli teendőidet, így nem kellene elengedni sehova estére? Ki mászott éjszaka az ágyadba, mert a vihartól nem tudott elaludni? És végül, ki készített fel a nagybetűs életre? A lánytestvéred.

olvass tovább

Hogyan találhatod meg azt a társat, aki értékel?

Mindannyian ugyan azt szeretnénk egy kapcsolatban, kölcsönös érzelmeket, megbecsülést, tiszteletet, bizalmat, nyitottságot, növekedést. Mind arra vágyunk, hogy egy kapcsolatban önmagunk lehessünk és hogy a szeretett társ, elfogadjon minket, lássa az értékeinket, ahogyan mi is látjuk a másik értékeit.

olvass tovább