Mutasd ki, ha szeretsz!

Nehezen fejezzük ki érzelmeinket. Azt gondoljuk, a lelkünket kell kifordítani, ami aztán visszafordítva már soha nem lesz ugyanaz. Mint amikor a negatív fényt kap, örökre sérül, és a fénykép soha elő nem hívható, és semmi nem őrzi majd emlékeidet. Érzelmeinkről beszélni néha nehezebb, mint bármilyen vizsga, igazi megmérettetés.

olvass tovább

7 gesztus, amivel kifejezheted a szereteted

  • 2017. január 08.

A szeretet a legtisztább és legszebb érzés. Ha szeretünk és szeretve vagyunk, sokkal különlegesebbnek érezzük magunkat. Te hogyan fejezed ki érzéseidet a másik iránt? Ha tanácstalannak érzed magad, most adunk néhány tippet, amivel különlegessé teheted a hétköznapokat!

olvass tovább

Naivitásom, nem a gyengeségem jele

Mai fekete-fehér világunkban az olyan tulajdonságok, mint az optimizmus és a naivitás nem hízelgő jelzők ránk nézve. Ha optimisták vagyunk, akkor építünk egy álomvilágot magunk köré, és hisszük, hogy „ez a világ minden világok legjobbika”.

olvass tovább

Ha nem tudsz szeretni

Most így jó nekünk, itt nem fáj és nem baj, hogy nincs semmi, csak mi magunk. Azt mondják jobb adni, mint kapni, és egyet kell, hogy értsek ezzel, mert a szeretetben is az odaadó, a mindent vivő, és a határtalan az igazi.

olvass tovább

Megbocsátás

Néha hiába mondjuk ki, hogy megbocsátunk, egyszerűen nem érezzük a szívünkben ezt az irgalmi állapotot. A megbocsátás egy hosszú folyamat, amelyben a léleknek meg kell küzdenie az őt ért sérelemmel.

olvass tovább

A nő idővel csak nemesedik, mint a jó bor

A nő szemében titkok, átélt emlékek, életmozaikok megfejthetetlen, színes kuszasága. Nézz bele, és fejtsd meg, mit élt meg, mit tapaszalt, hogyan szeretett, gyűlölt, vétkezett, és hogyan tanult a hibáiból. Mert ő maga nem mesél már el minden részletet. Szívének titokszobája van, oda terelte be azt, amiről soha senkinek nem beszél, mert nem érdemes felkaparni a múlt bevarasodott sebeit.

olvass tovább

Emlékezzünk együtt George Michaelre!

Legendás zenész, kétszeres Grammy-díjas előadó, akit az egész világ elismert és szeretett. George Michael december 25-én, otthonában hunyt el. Emlékére összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb dalait. Hallgassátok meg és emlékezzünk együtt rá! Isten nyugosztalja!

olvass tovább